Σε δημοπρασία… ο διάσημος σεφ Φεράν Αντριά
Οι άτυχοι που δεν κατάφεραν να γευματίσουν στο διάσημο εστιατόριο elBulli προτού κλείσει το 2011 θα έχουν δυνατότητα να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με τον σεφ Φεράν Αντριά, αν πάρουν μέρος στην δημοπρασία για να κερδίσουν ένα από τα δύο δείπνα με τον διάσημο σεφ.
Οι άτυχοι που δεν κατάφεραν να γευματίσουν στο διάσημο εστιατόριο elBulli προτού κλείσει το 2011 θα έχουν δυνατότητα να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με τον σεφ Φεράν Αντριά, αν πάρουν μέρος στην δημοπρασία για να κερδίσουν ένα από τα δύο δείπνα με τον διάσημο σεφ.
Η δημοπρασία οργανώνεται από τον οίκο Sotheby’s στο Χονγκ Κονγκ και στη Νέα Υόρκη και εκτός από τα δύο δείπνα θα δημοπρατηθούν το κελάρι του εστιατορίου, ο εξοπλισμός του και διάφορα διαφημιστικά.
«Είναι μια μοναδική εμπειρία να δειπνήσεις με έναν από τους πλέον δημιουργικούς σεφ στον κόσμο» δήλωσε ο Τζέιμι Ρίτσι, επικεφαλής του τμήματος κρασιών του Sotheby’s.
Τα κέρδη από τη δημοπρασία θα διατεθούν για το elBulli Foundation, ένα γαστρονομικό κέντρο που θα ανοίξει στην Ισπανία το 2014.
Ο 50χρονος Αντριά, ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της μοριακής γαστρονομίας,ήταν επί 27 χρόνια επικεφαλής του εστιατορίου, το οποίο τέσσερα συνεχόμενα χρόνια κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου στον κόσμο και έχει τιμηθεί με τρία αστέρια Μισελέν.
Η τιμή εκκίνησης για το ένα δείπνο με τον Αντριά στο εστιατόριο του αδελφού του στην Βαρκελώνη, θα ξεκινήσει από τα 5.000 δολάρια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αλί Χαμενεΐ: Ο λάτρης του Τολστόι και του Στάινμπεκ που έγινε αγιατολάχ
- «Επική οργή» ΗΠΑ και Ισραήλ κατά του θεοκρατικού Ιράν – Ένας πόλεμος, πολλά ερωτήματα
- Εκτέλεση στην Καισαριανή: Φως στα… μυστικά των δημοπρασιών
- Το Ιράν ορκίζεται «την πιο καταστροφική επιχείρηση στην ιστορία των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας»
- Ιράν: Ο Τραμπ δήλωσε μετά την επίσημη ανακοίνωση του θανάτου του Χαμενεΐ «πως υπάρχουν καλοί υποψήφιοι»
- Οι τελευταίες στιγμές του Αλί Χαμενεΐ σύμφωνα με την Ιρανική τηλεόραση





