Επειγόντως γυμναστική χρειάζονται οι περισσότεροι αστυνομικοί στην Κύπρο
Σοκαριστικά είναι τα ευρήματα έρευνας για τη φυσική κατάσταση των αστυνομικών της Κύπρου, που δείχνουν ότι επτά στους δέκα είναι υπέρβαροι και τέσσερις στους δέκα παχύσαρκοι. Ο αρχηγός της Αστυνομίας Μιχάλης Παπαγεωργίου, μετά τις αρνητικές διαπιστώσεις, ζήτησε να βρεθούν τρόποι, ώστε οι αστυνομικοί να μπουν στα γυμναστήρια.
Σοκαριστικά είναι τα ευρήματα έρευνας για τη φυσική κατάσταση των αστυνομικών της Κύπρου, που δείχνουν ότι επτά στους δέκα είναι υπέρβαροι και τέσσερις στους δέκα παχύσαρκοι.
Ο αρχηγός της Αστυνομίας Μιχάλης Παπαγεωργίου, μετά τις αρνητικές διαπιστώσεις, ζήτησε να βρεθούν τρόποι, ώστε οι αστυνομικοί να μπουν στα γυμναστήρια.
Η έρευνα διενεργήθηκε από τον επιστημονικό προϊστάμενο του Κέντρου Αθλητικών Ερευνών του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (ΚΟΑ) δρ Μιχάλη Μιχαηλίδη και θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα.
Κατά την έρευνα, στα τεστ αντοχής οι αστυνομικοί έφεραν πολύ άσχημα αποτελέσματα, ωστόσο είναι παρόμοια με αυτά του γενικότερου πληθυσμού της Κύπρου.
Όπως απέδειξε η έρευνα, η πλειοψηφία των αστυνομικών, είτε αυτών που εκτελούν καθήκοντα γραφείου, είτε αυτών που μετέχουν σε επιχειρήσεις, παρουσιάζουν αυξημένο βάρος, γεγονός που αποδίδεται στην καθιστική ζωή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σομαλιλάνδη: Δεν σκοπεύει να αναγνωρίσει την ανεξαρτησία της, λέει ο Τραμπ
- Βόρεια Κορέα: Σφυρηλατήθηκαν «δεσμοί αίματος» με τη Ρωσία, λέει ο Κιμ σε ευχετήριο μήνυμά του στον Πούτιν
- Νιγηρία: Με πυραύλους από drones MQ-9 Reaper οι επιδρομές των ΗΠΑ εναντίον των τζιχαντιστών
- Σομαλιλάνδη: «Επικίνδυνο προηγούμενο» η αναγνώρισή της από το Ισραήλ, προειδοποιεί η Αφρικανική Ενωση
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι εμπλέκει και τη Λευκορωσία στον πόλεμο με τη Ρωσία
- The Cure: Πέθανε ο Πέρι Μπαμόντε κιθαρίστας και κιμπορντίστας του συγκροτήματος





