Και παραγωγοί κρασιού οι Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί
Ροζέ κρασί με το όνομά τους στην ετικέτα φιλοδοξούν να βγάλουν στην παραγωγή ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Ζολί από έκταση που κατέχουν στο Μιραβάλ της Γαλλίας, έγραψε η ιστοσελίδα για το κρασί Decanter.com.
Ροζέ κρασί με το όνομά τους στην ετικέτα φιλοδοξούν να βγάλουν στην παραγωγή ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Ζολί από έκταση που κατέχουν στο Μιραβάλ της Γαλλίας, έγραψε η ιστοσελίδα για το κρασί Decanter.com.
Οι δύο αμερικανοί σταρ συνεργάζονται με τον γάλλο οινοπαραγωγό Μαρκ Περέν από την σοδειά του 2012, αναφέρει η ίδια πηγή. Το κρασί θα κυκλοφορήσει στην αγορά τον Μάρτιο και μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα έχουν κυκλοφορήσει και λευκά κρασιά.
«Θέλουν να είναι σίγουροι ότι παράγουν τα καλύτερα κρασιά της Προβηγκίας» δήλωσε την Τετάρτη ο Περέν.
Στο πίσω μέρος της ετικέτας του κρασιού Miraval αναγράφονται τα ονόματα Ζολί-Πιτ και Περέν.
Το ζευγάρι των ηθοποιών ενοικίασαν για πρώτη φορά το Chateau Miraval στην Κορέν της Νότιας Γαλλίας πριν από περίπου τέσσερα χρόνια και στη συνέχεια αγόρασαν την έκταση, στην οποία υπάρχουν περίπου 600 στρέμματα με αμπελώνες.
Το κρασί Miraval παλαιότερα ονομαζόταν Pink Floyd, καθώς το γνωστό βρετανικό συγκρότημα της ροκ ηχογράφησε το άλμπουμ του 1979 The Wall σε στούντιο μέσα στην έκταση, έγραψε το Decanter.com.
Δείτε τα αφιερώματα: «Η πολυτάραχη ζωή της Angelina Jolie» και «Μπραντ Πιτ: Ταινίες & Φωτογραφίες»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Κιμ Καρντάσιαν αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο άλλαξε το όνομά της πριν από 18 χρόνια
- Πολιτική Προστασία: Σύσκεψη αύριο στα Μέγαρα για την καταγραφή ζημιών από τις πλημμύρες στη Δυτική Αττική
- Κλήρωση: Δείτε ποιοι είναι οι 12 όμιλοι του Μουντιάλ 2026 (pic)
- Μαρουάν Μπαργούτι: Η οικογένεια του ηγέτη της Φατάχ καταγγέλλει ότι υφίσταται βασανιστήρια στο Ισραήλ
- Θεσσαλονίκη: Αγρότες έντυσαν με… λαμπιόνα τα τρακτέρ τους – Χριστούγεννα στα μπλόκα
- Η απονομή του τροπαίου του League Cup στον Ολυμπιακό (pics+vid)


