Ετοιμοπόλεμος ο Κάρολ για το ματς με τη Λεβάντε
Ο Μίτσελ είδε τον Ρόι Κάρολ να γυμνάζεται κανονικά σήμερα, Κυριακή, στου Ρέντη και να τίθεται στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού για το παιχνίδι της Πέμπτης με τη Λεβάντε για το Europa League.
Ο Μίτσελ είδε τον Ρόι Κάρολ να γυμνάζεται κανονικά σήμερα, Κυριακή, στου Ρέντη και να τίθεται στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού για το παιχνίδι της Πέμπτης με τη Λεβάντε για το Europa League.
Αντίθετα δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Φουστέρ και Πίνο καθώς συνεχίζουν την αποθεραπεία τους και να προσπαθούν για την όσο το δυνατόν γρηγορότερη επιστροφήΕτοι τους στην αγωνιστική δράση.
Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στη χθεσινή αναμέτρηση έκαναν σήμερα αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.
Έκαναν ασκήσεις επάνω στα τελειώματα των φάσεων, με ανάπτυξη του παιχνιδιού από τα άκρα. Στη συνέχεια έπαιξαν και δίτερμα, σε μικρό χώρο, ελεύθερα και με γρήγορες επιθέσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ανακουφισμένος και πανευτυχής ο Κόρι Τζόσεφ: «Εκπληκτικό που έπαιξα αυτό τον ρόλο»
- Πετρέλαιο: Οι τιμές υποχωρούν, ενώ οι αγορές ποντάρουν σε συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν για να τερματιστεί ο πόλεμος
- Η Γωγώ Μαστροκώστα ήταν αγωνίστρια μέχρι το τέλος
- Σκαριόλο: «Μικρές λεπτομέρειες έπαιξαν ρόλο… – Πολύ καλή ομάδα ο Ολυμπιακός»
- Η Ουκρανία λέει πως έπληξε πετρελαϊκή εγκατάσταση που εφοδιάζει τη Μόσχα
- Με ανοιχτό πούλμαν στον Πειραιά οι πρωταθλητές Ευρώπης (pics)


