Η γάτα διώχνει με τα… νύχια της το σίδερο από την Μονόπολη
Για χρόνια το σίδερο ήταν ένα από τα πιόνια της Μονόπολη. Τώρα η γάτα ήρθε να το αντικαταστήσει. Μετά από διαδικτυακή ψηφοφορία, το σίδερο αποσύρεται και τη θέση του στο δημοφιλές επιτραπέζιο παιχνίδι παίρνει το αγαπημένο τετράποδο. Καθώς το σίδερο θα αρχίσει να αποσύρεται, στην online υπηρεσία αγορών και πλειστηριασμών, eBay, το πιόνι πωλείται προς 20 δολάρια το ένα.
Για χρόνια το σίδερο ήταν ένα από τα πιόνια της Μονόπολη. Τώρα η γάτα ήρθε να το αντικαταστήσει. Μετά από διαδικτυακή ψηφοφορία, το σίδερο αποσύρεται και τη θέση του στο δημοφιλές επιτραπέζιο παιχνίδι παίρνει το αγαπημένο τετράποδο.
Εκτός συναγωνισμού βγήκαν ένα ρομπότ, ένα ελικόπτερο, ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι και μία κιθάρα.
«Νομίζω ότι υπήρχαν αρκετοί φίλοι της γάτας που ανταποκρίθηκαν (στην ψηφοφορία)» δήλωσε ο Τζόναθαν Μπέρκοβιτς εκ μέρους της Hasbro, της εταιρείας που κατασκευάζει τη Μονόπολη.
«Αν και στεναχωριόμαστε που βλέπουμε το σίδερο να φεύγει, το πιόνι γάτα είναι μια φανταστική επιλογή από τους θαυμαστές μας και θα γίνει τόσο σημαντικό όσο τα αρχικά πιόνια» δήλωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος Έρικ Νάιμαν.
Συγκεντρώνοντας μόλις 8% στην ψηφοφορία, το σίδερο ήταν το λιγότερο δημοφιλές πιόνι από τα οκτώ (το αγωνιστικό αυτοκίνητο, το καπέλο, τη χειράμαξα, το πολεμικό πλοίο, το παπούτσι, τον σκωτσέζικο σκύλο και τη δακτυλήθρα).
Η εταιρεία έσπευσε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία της online ψηφοφορίας. Ειδική έκδοση του παιχνιδιού θα κυκλοφορήσει που θα περιλαμβάνει όλα τα πιόνια (τα οκτώ αρχικά και τα πέντε νέα που προτάθηκαν στην διαδικτυακή ψηφοφορία).
Καθώς το σίδερο θα αρχίσει να αποσύρεται, στην online υπηρεσία αγορών και πλειστηριασμών, eBay, το πιόνι πωλείται προς 20 δολάρια το ένα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Επέτειος Γρηγορόπουλου: Κλειστοί δρόμοι και σταθμοί του Μετρό
- «Έκλεψε» η Black Friday λεφτά από τα Χριστούγεννα; – Τι έδειξε το ταμείο
- LIVE: Μάντσεστερ Σίτι – Σάντερλαντ
- Πώς δρούσε η συμμορία των ληστών στο Βύρωνα – Βίντεο ντοκουμέντα από τις επιθέσεις
- LIVE: Τότεναμ – Μπρέντφορντ
- LIVE: Μπόρνμουθ – Τσέλσι



