Συμφώνησε με τη Γαλατάσαραϊ ο Σνάιντερ
Το «μεγάλο κόλπο» στις μεταγραφές είναι έτοιμη να κάνει η Γαλατάσαραϊ, καθώς σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, έχει συμφωνήσει με τον Γουέσλι Σνάιντερ.
Το «μεγάλο κόλπο» στις μεταγραφές είναι έτοιμη να κάνει η Γαλατάσαραϊ, καθώς σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, έχει συμφωνήσει με τον Γουέσλι Σνάιντερ.
Ο Ολλανδός σούπερ σταρ και πολυτιμότερος παίκτης της Ιντερ τη χρονιά του «τρεμπλ» (2010) βρίσκεται προ των πυλών της εξόδου από το Σαν Σίρο από τον περασμένο Νοέμβριο.
Τότε, αρνήθηκε να υπογράψει επέκταση του συμβολαίου του με μειωμένες αποδοχές και έχει παροπλιστεί. Θεωρείται δεδομένο ότι θα αποχωρήσει από το campionato και σύμφωνα με την εφημερίδα «Milliyet» έχει ήδη συμφωνήσει με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης σε διετές συμβόλαιο συνεργασίες αντί 8 συνολικά εκατ. ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εθνική Λυρική Σκηνή: Ποιες παραστάσεις θα δούμε τη σεζόν 2026- 2027
- Μια νύχτα μόνο: Αποκαλύψεις και θλίψη
- Προειδοποίηση ΕΟΦ για τις παράνομες διαφημίσεις φαρμάκων για αδυνάτισμα
- Γενικό Κρατικό Νίκαιας: Βρέθηκε το ιατρικό μηχάνημα αξίας 25.000 ευρώ μετά από ανώνυμο τηλεφώνημα
- Άνθρωποι κατρακυλούν σε λόφο κυνηγώντας ένα… τυρί – Η παράξενη παράδοση στη Βρετανία
- Ο Πίτερς, η Αρμάνι και η περίπτωση του… Μιλουτίνοφ






