Έρχεται για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό ο Καζιγιάμα
Στην Αθήνα αναμένεται το πρωί της Πέμπτης (27/12) ο Γιοχέι Καζιγιάμα, ο οποίος θα αποτελέσει το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού ενόψει της μετραγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.
Στην Αθήνα αναμένεται το πρωί της Πέμπτης (27/12) ο Γιοχέι Καζιγιάμα, ο οποίος θα αποτελέσει το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού ενόψει της μετραγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.
Ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε συμφωνία για τον εξάμηνο δανεισμό του από την Tokyo FC, ενώ φημολογείται ότι και ο ίδιος ο παίκτης έχει υπογράψει προσύμφωνο με την ΠΑΕ.
Ο Καζιγιάμα αναμένεται να δώσει το «παρών» το απόγευμα στην Παιανία, ώστε να γνωρίσει τους συμπαίκτες του και τον Χουάν Ρότσα και ενδεχομένως να πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με την νέα του ομάδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ανακουφισμένος και πανευτυχής ο Κόρι Τζόσεφ: «Εκπληκτικό που έπαιξα αυτό τον ρόλο»
- Πετρέλαιο: Οι τιμές υποχωρούν, ενώ οι αγορές ποντάρουν σε συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν για να τερματιστεί ο πόλεμος
- Η Γωγώ Μαστροκώστα ήταν αγωνίστρια μέχρι το τέλος
- Σκαριόλο: «Μικρές λεπτομέρειες έπαιξαν ρόλο… – Πολύ καλή ομάδα ο Ολυμπιακός»
- Η Ουκρανία λέει πως έπληξε πετρελαϊκή εγκατάσταση που εφοδιάζει τη Μόσχα
- Με ανοιχτό πούλμαν στον Πειραιά οι πρωταθλητές Ευρώπης (pics)


