Η ελπίδα επιστροφής του Αντελίνο Βιεϊρίνια για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ… πεθαίνει τελευταία και αφού ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη αυτές τις ημέρες για την βάφτιση της κόρης του, τα σενάρια πήραν φωτιά. Ωστόσο, και ο ίδιος ο παίκτης της Βόλφσμπουργκ με δήλωση του σε αθλητική εφημερίδα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να φορέσει ξανά την ασπρόμαυρη φανέλα, καθώς ακόμα περιμένει την απόφαση του γερμανικού συλλόγου στη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Συγκεκριμένα, ο Βιεϊρίνια κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», τόνισε: «Όλοι ξέρουν τι σημαίνει ΠΑΟΚ για μένα, και τι αισθήματα έχω για αυτή την ομάδα. Και εγώ περιμένω τις εξελίξεις στη Βόλφσμπουργκ, δε μπορώ να πω τίποτα παραπάνω», ενώ σε ερώτηση για το αν χάρηκε που ο ΠΑΟΚ, με την έλευση Σαββίδη, ασχολείται με την περίπτωσή του, τόνισε: «Θέλει και ρώτημα αυτό;».

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Βόλφσμπουργκ έχει συμφωνήσει με τον Μπερντ Σούστερ για τη θέση του προπονητή και ο Βιεϊρίνια περιμένει τις αποφάσεις του νέου τεχνικού για το ρόστερ της ομάδας.

Το Σάββατο (22/12) ο Βιεϊρίνια θα βαφτίσει την κόρη του σε εκκλησία της Ανατολικής Θεσσαλονίκης ενώ θα ακολουθήσει τραπέζι, όπου είναι προσκεκλημένοι σχεδόν όλη η ομάδα του ΠΑΟΚ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ