Κερδίζει και… προκρίνεται η Βαλένθια του Ερνέστο Βαλβέρδε
Μέσα σε λίγες ημέρες η Βαλένθια του Ερνέστο Βαλβέρδε νίκησε για δεύτερη φορά την Οσασούνα και έτσι μετά το 1-0 του Σαββάτου για το πρωτάθλημα, το βράδυ της Τρίτης οι «νυχτερίδες» επικράτησαν με 2-0 στο πρώτο ματς για τη φάση των «16» του Κυπέλλου και πήραν προβάδισμα πρόκρισης. Ο Παρέχο στο 48' έκανε το 1-0 και ο Σολδάδο, ο οποίος είχε σκοράρει το μοναδικό γκολ στη νίκη του Σαββάτου, πέτυχε το 2-0 στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.
Μέσα σε λίγες ημέρες η Βαλένθια του Ερνέστο Βαλβέρδε νίκησε για δεύτερη φορά την Οσασούνα και έτσι μετά το 1-0 του Σαββάτου για το πρωτάθλημα, το βράδυ της Τρίτης οι «νυχτερίδες» επικράτησαν με 2-0 στο πρώτο ματς για τη φάση των «16» του Κυπέλλου και πήραν προβάδισμα πρόκρισης.
Ο Παρέχο στο 48′ έκανε το 1-0 και ο Σολδάδο, ο οποίος είχε σκοράρει το μοναδικό γκολ στη νίκη του Σαββάτου, πέτυχε το 2-0 στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.
Τα αποτελέσματα των πρώτων ματς των «16»:
Τρίτη 11/12
Οσασούνα – Βαλένθια 0-2
(48′ Παρέχο, 90’+ Σολδάδο)
Τετάρτη 12/12
Μαγιόρκα – Σεβίλη
Κόρντομπα – Μπαρτσελόνα
Ατλέτικο – Χετάφε
Θέλτα – Ρεάλ
Πέμπτη 13/12
Λεβάντε – Σαραγόσα
Λας Πάλμας – Μπέτις
Τετάρτη 9/01
Εϊμπάρ ή Μπιλμπάο – Μάλαγα
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το μήνυμα του Πολονάρα: «Στόχος μου να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό» (pic)
- Ουγγαρία: Το Κρεμλίνο λέει ότι ελπίζει σε ρεαλιστικούς δεσμούς με τη νέα ηγεσία μετά την ήττα Όρμπαν
- Η Γερμανία μειώνει τον φόρο στα καύσιμα λόγω της εκτόξευσης των τιμών
- Η έκπληξη του Ολυμπιακού στον Πίτερς για τα γενέθλιά του (vid)
- Απόδραση δύο κρατουμένων από το νοσοκομείο Τρικάλων
- Η Νατάσα Λιόν «συνελήφθη» από την ICE αφού απομακρύνθηκε από την πτήση της




