Στάσεις εργασίας και πορεία στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης από την ΠΟΕ-ΟΤΑ
Διαδοχικές στάσεις εργασίας έχει κηρύξει η ΠΟΕ-ΟΤΑ για σήμερα, Πέμπτη, για το σύνολο των εργαζομένων στους δήμους από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι για την πρωινή βάρδια και από τις 3 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα για την απογευματινή βάρδια. Στη 1 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση εργαζομένων έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας στην πλατεία Καραϊσκάκη και πορεία προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Διαδοχικές στάσεις εργασίας έχει κηρύξει η ΠΟΕ-ΟΤΑ για σήμερα, Πέμπτη, για το σύνολο των εργαζομένων στους δήμους από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι για την πρωινή βάρδια και από τις 3 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα για την απογευματινή βάρδια.
Στη 1 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση εργαζομένων έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας στην πλατεία Καραϊσκάκη και πορεία προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Ανάλογες συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις πρωτεύουσες των νομών.
Στο μεταξύ, δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, για τη διαθεσιμότητα στο Δημόσιο, βάσει της οποίας δεν απαιτείται πλέον η υπογραφή των δημάρχων στις διαπιστωτικές πράξεις για τους δημοτικούς υπαλλήλους που θα τεθούν στο καθεστώς της διαθεσιμότητας.
Η ΠΟΕ-ΟΤΑ με ανακοίνωσή της και με επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας επισημαίνει ότι η συγκεκριμένη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου αντιβαίνει το Σύνταγμα και καταργεί τη διοικητική αυτοτέλεια των ΟΤΑ.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας