Ο Δ.Κίκλης και η Rouge Noir orchestra στο Half Note
Μια παράσταση γεμάτη ήχους, χρώματα κι αισθήσεις βγαλμένες από τα παλιά μας 45άρια. Τραγούδια από την εποχή της αθωότητας και του ρομάντζου, σε ένα ξέφρενο πάρτι ροκ ν' ρολ και μπλουζ.
Μια παράσταση γεμάτη ήχους, χρώματα κι αισθήσεις βγαλμένες από τα παλιά μας 45άρια. Τραγούδια από την εποχή της αθωότητας και του ρομάντζου, σε ένα ξέφρενο πάρτι ροκ ν’ ρολ και μπλουζ.
Ο Δημήτρης Κίκλης είναι τραγουδιστής, μουσικοσυνθέτης και ηθοποιός, με έμφαση στο μιούζικαλ, τους φωνητικούς αυτοσχεδιασμούς και την αμερικάνικη και ευρωπαϊκή ποπ των δεκαετιών ’40-’70.
Τα τελευταία χρόνια έχει ιδρύσει την Rouge Noir orchestra, παρουσιάζοντας μουσικές παραστάσεις σε θέατρα και μουσικές σκηνές στην Αθήνα.
Ο Δημήτρης Κίκλης τραγουδά παρέα με την Αιμιλία Κίκλη και την Κατερίνα Χούπη.
Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, αμέσως μετά τους Snow Owl Quintet τραγουδά από Φρανκ Σινάτρα μέχρι Έλβις Πρίσλεϊ και Μαραβέγια.
Η Rouge Noir orchestra
Κιθάρα – Αργύρης Βασιλείου
Πιάνο – Βασίλης Γιαννόπουλος
Πνευστά – Γιώργος Γιαννόπουλος
Μπάσο – Νίκος Μαυρομάτης
Ντραμς – Θοδωρής Χριστοδούλου
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Η πληρωμή απορρίφθηκε» είναι το νέο… ρεφρέν της Gen Z
- Το Ελεγκτικό Συνέδριο ενέκρινε τις συμβάσεις των Chevron – HELLENiQ Energy για τους υδρογονάνθρακες
- «Η Τζένοα φαβορί για την απόκτηση του Μανδά»
- Ποιος αστυνομεύει τον παγκόσμιο «αστυνόμο»; – 300.000 Αμερικανοί θύματα της αστυνομίας ετησίως
- Πρώτη δισκογραφική κυκλοφορία του Επίλεκτου Ηπειρωτικού Ensemble της Ιεράς Μητρόπολης Ιωαννίνων με την στήριξη της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ»
- Streaming Guide 2026: Οι σειρές που θα γίνουν το επόμενο talk of the town




