Την Τρίτη το πρωί η απόφαση για την αναδιάρθρωση
Το πρωί της Τρίτης θα γίνει γνωστό αν θα προχωρήσει το θέμα της αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Τη Δευτέρα, ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, Γιάννης Μώραλης και αντιπροσωπεία παραγόντων, είχαν συνάντηση με τον πρόεδρο του ΟΠΑΠ, Κωνσταντίνο Λουρόπουλο, προκειμένου να συζητήσουν το θέμα της αύξησης της χορηγίας, συμφωνία δεν υπήρξε αλλά ανανεώθηκε το ραντεβού για το πρωί της Τρίτης. Έτσι, αναβλήθηκε η κλήρωση της Β' Εθνικής που ήταν προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Τρίτης.
Το πρωί της Τρίτης θα γίνει γνωστό αν θα προχωρήσει το θέμα της αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Τη Δευτέρα, ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, Γιάννης Μώραλης και αντιπροσωπεία παραγόντων, είχαν συνάντηση με τον πρόεδρο του ΟΠΑΠ, Κωνσταντίνο Λουρόπουλο, προκειμένου να συζητήσουν το θέμα της αύξησης της χορηγίας.
Αυτό αποτελεί προϋπόθεση για να γίνουν 18 οι ομάδες από τη σεζόν 2013-2014 και -παράλληλα- να τοποθετηθούν άμεσα οι ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Καβάλα και Ηρακλής στο πρωτάθλημα Β’ εθνικής.
Συμφωνία δεν υπήρξε και οι δύο πλευρές ανανέωσαν για το πρωί της Τρίτης το ραντεβού τους, ενώ αναβλήθηκε η κλήρωση της Β’ Εθνικής που ήταν προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Τρίτης.
Πιθανότερη ημέρα διεξαγωγής της, η Πέμπτη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Βιθέντε Ιμπόρα έκανε το ντεμπούτο του ως πρώτος προπονητής
- Οι Αθώοι: Πάθη και ζήλιες
- Προς το χειρότερο οι προβλέψεις του ΔΝΤ για την Ελλάδα – Ψαλίδι σε ανάπτυξη, άνοδος του πληθωρισμού
- Ντέιβιντ Σεντάρις: Γιατί ήθελα να κρατήσω μυστικό τον γάμο μου με τον Χιου
- Απίθανη ομιλία του προπονητή της Σεβίλλης: «Θέλω να σας σκοτώσω όλους!» (vid)
- Κερατσίνι: Οροφές που στάζουν στο 7ο νηπιαγωγείο – Φόβους για την ασφάλεια των παιδιών τους εκφράζουν οι γονείς




