Παρόντες στο ΑΕΚ-Αρης οι Χάρις και Βιντιάδης
Η ΠΑΕ ΑΕΚ επιβεβαιώνει τις π[ήροφορίες περί άφιξης στην Ελλάδα των Χάρις–Βιντιάδη που θα δώσουν το παρών στον αγώνα της Κυριακής (16/09) κόντρα στον Αρη στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.
Η ΠΑΕ ΑΕΚ επιβεβαιώνει τις π[ήροφορίες περί άφιξης στην Ελλάδα των Χάρις–Βιντιάδη που θα δώσουν το παρών στον αγώνα της Κυριακής (16/09) κόντρα στον Αρη στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.
Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Βιντιάδης βρίσκεται στο Λονδίνο όπως και ο Κιθ Χάρις και αναμένεται να ταξιδέψουν μαζί για την Αθήνα. Μαζί με τον Δημήτρη Βιντιάδη δεν αποκλείεται να έρθει και ο πατέρας του Βασίλης, καθώς στηρίζει όλες τις επιχειρηματικές αποφάσεις του γιου του και κατ’ επέκταση την απόφασή του για την αγορά της ΑΕΚ.
Το γεγονός της επικείμενης άφιξής τους επιβεβαίωσε με δηλώσεις που έκανε στο novasports.gr ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημητρέλος.
«Πριν από λίγο μου επιβεβαίωσαν ότι θα βρίσκονται την Κυριακή στο Ολυμπιακό στάδιο. Θέλουν να δουν την ΑΕΚ, τους φιλάθλους της, τις εγκαταστάσεις και γενικά το πώς κινούμαστε σαν ΠΑΕ. Η άφιξη αυτή δε σημαίνει ότι έχει τελειώσει η συμφωνία. Δε χρειάζεται να βιαζόμαστε. Δείχνει όμως ότι πάμε καλά κι αυτό είναι σημαντικό», είπε χαρακτηριστικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παναθηναϊκός: Η 11άδα για τη ρεβάνς με τη Μπέτις (vid)
- Αντιδράσεις προκαλεί η νέα ρύθμιση της κυβέρνησης για την πρώτη κατοικία
- Τέμπη: 24ωρη απεργία σιδηροδρομικών στις 23 Μαρτίου με φόντο την έναρξη της δίκης
- Άγιος Δημήτριος: Συνελήφθησαν 16χρονος και ο πατέρας του – Έκανε το παιδικό δωμάτιο εργαστήριο για κροτίδες
- Conference League: Και μη χειρότερα για την ΑΕΚ, 2-0 η Τσέλιε (vids)
- Conference League: Σοκ για την ΑΕΚ, γρήγορο γκολ η Τσέλιε (vid)
