Ελαφρώς καλύτερα είναι τα νέα για τον τραυματισμό του Γιώργου Σαμαρά, ο οποίος χτύπησε στον χθεσινό αγώνα της Εθνικής στη Λετονία και τέθηκε νοκ άουτ για περίπου ένα μήνα. Οι εξετάσεις που υποβλήθηκε το πρωί του Σαββάτου έδειξαν ότι έχει υποστεί συνδεσμική βλάβη (ρήξη έξω πλαγίου συνδέσμου) στον αγκώνα και όχι οστική, κάτι που σημαίνει ότι ενδέχεται να αποφύγει το χειρουργείο και να μειώσει τον χρόνο αποθεραπείας από τις πέντε στις τέσσερις εβδομάδες.

Η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί την Κυριακή και ο Σαμαράς θα επιστρέψει στη Σκώτια, αφού δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα με τη Λιθουανία την ερχόμενη Τρίτη (11/9) στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ωστόσο, ο Φερνάντο Σάντος, πιθανότατα δεν καλέσει κάποιον άλλο ποδοσφαιριστή στη θέση του άσου της Σέλτικ.

Στο μεταξύ, οι παίκτες της Εθνικής σήμερα έχουν ελεύθερο πρόγραμμα και θα συγκεντρωθούν το βράδυ στο ξενοδοχείο, ενώ την Κυριακή (9/9) θα κάνουν δύο προπονήσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά (09:30-18:30).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ