«Πατριωτάκια» του Κάρολ οι διαιτητές στο Καραϊσκάκη…
Οι διαιτητές που θα διευθύνουν την δεύτερη αναμέτρηση της Εθνικής στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 απέναντι στη Λιθουανία, έγιναν γνωστοί το απόγευμα της Παρασκευής από τη FIFA. Το παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 21:45 της επόμενης Τρίτης στο «Καραϊσκάκη» θα σφυρίξει ο Βορειοϊρλανδός Μαρκ Κόρτνεϊ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ίμον Σανκς και Γκάρεθ Ίκιν.
Οι διαιτητές που θα διευθύνουν την δεύτερη αναμέτρηση της Εθνικής στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 απέναντι στη Λιθουανία, έγιναν γνωστοί το απόγευμα της Παρασκευής από τη FIFA.
Το παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 21:45 της επόμενης Τρίτης στο «Καραϊσκάκη» θα σφυρίξει ο Βορειοϊρλανδός Μαρκ Κόρτνεϊ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ίμον Σανκς και Γκάρεθ Ίκιν. Τέταρτος θα είναι ο Ρέιμοντ Κρανγκ, παρατηρητής διαιτησίας ο Σλοβένος Ντράγκο Κορ, ενώ παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο Άγγλος Μπάρι Μπράιτ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βερολίνο: Ακτιβίστρια «κόλλησε» το σώμα της σε βιτρίνα μουσείου
- Ωρα ευρωπαϊκού μεταλλίου για Τσελίδη και Τελτσίδου
- Σε δύο μέτωπα οι εξελίξεις στην καταγγελία της ΚΑΕ Αμαρουσίου κατά Λιόλιου: Αθλητικός Εισαγγελέας και ΕΕΑ για σκιές σε ασυμβίβαστα, διοίκηση ομάδων και διαιτησίες – Τι απαντά ο πρόεδρος της ΕΟΚ
- Αποκάλυψη Σλοτ: «Επιστρέφει στη Λίβερπουλ ο Τσιμίκας»
- Κενά στις εφαρμογές επαλήθευσης ηλικίας – «Χάκαραν» μέσα σε δύο λεπτά την πλατφόρμα της ΕΕ
- Sony World Photography Awards 2026: 430 χιλιάδες συμμετοχές, ιστορικές νίκες – Σπουδαίες εικόνες





