Ήττα με 4-0 της Ελπίδων από τη Βοσνία Ερζεγονίνη
Βαριά ήττα με 4-0 γνώρισε η εθνική Ελπίδων στο Σαράγεβο από τη Βοσνία Ερζεγονίνη, στο πλαίσιο του 1ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Euro 2013. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δέχθηκε όλα τα γκολ σε διάστημα οκτώ (!) λεπτών από το 8' έως το 16'.
Βαριά ήττα με 4-0 γνώρισε η εθνική Ελπίδων στο Σαράγεβο από τη Βοσνία Ερζεγονίνη, στο πλαίσιο του 1ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Euro 2013. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δέχθηκε όλα τα γκολ σε διάστημα οκτώ (!) λεπτών από το 8′ έως το 16′.
Ο Μπίλμπια έκανε το 2-0 σκοράροντας στο 8ο και το 11ο λεπτό, για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα με τα γκολ των Μπέσιτς (15′) και Τζούριτς (16′). Η εθνική ομάδα, που κατέχει την προτελευταία θέση στην κατάταξη, θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στον όμιλο την προσεχή Δευτέρα, αντιμετωπίζοντας την Κύπρο στο γήπεδο του Περιστερίου (17:00).
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ίστβαν Κόβατς (Ρουμανία)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τζούριτς – Βέλλιος
ΒΟΣΝΙΑ/ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ (Βλάντο Γιάγκοντιτς): Μπούκβιτς, Τσόλιτς, Κβέσιτς, Σίποβιτς, Μάρκιτς, Βίσκα (60′ Μεσάνοβιτς), Στεβάνοβιτς, Μπίλμπια (74′ Σούλιτς), Γκράχοβατς, Μπέσιτς, Τζούριτς (60′ Γκνιάτιτς).
ΕΛΛΑΔΑ (Κώστας Τσάνας): Γκέλιος, Τζανακάκης, Ποτουρίδης, Μπουγαΐδης, Λαγός (72΄ Μπάλλας), Γιαννιώτας, Κουρμπέλης, Βέλλιος, Κατίδης (65′ Πέλκας), Σταφυλίδης, Κολοβός (45′ Διαμαντάκος).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπαρτζώκας: «Ανησυχούσα πάρα πολύ για το ματς με την ΑΕΚ»
- Λάρισα: Μικρά παιδιά κλέβουν ηλεκτρικό πατίνι – Βίντεο ντοκουμέντο
- Βαρδινογιάννης: Η Ελλάδα αναδεικνύεται σε νέο κόμβο για startups και gaming
- Κολομβία: Τουλάχιστον 52 νεκροί σε συγκρούσεις μεταξύ δύο αντίπαλων ανταρτικών οργανώσεων
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 14-20: Θρύλος εξπρές για το πρωτάθλημα και… 62-0
- Η Μέγκαν Μαρκλ πουλάει σπίρτα για 220 ευρώ και όλοι λένε το ίδιο πράγμα



