Αισιόδοξος για την αλλαγή σελίδας ο Τζόρβας
Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Τζένοα, έκανε ο Αλέξανδρος Τζόρβας. Ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού έδειξε ικανοποιημένος με την επιλογή του και υποσχέθηκε να δώσει τον καλύτερο εαυτό του για τη νέα του ομάδα.
Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Τζένοα, έκανε ο Αλέξανδρος Τζόρβας. Ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού έδειξε ικανοποιημένος με την επιλογή του και υποσχέθηκε να δώσει τον καλύτερο εαυτό του για τη νέα του ομάδα.
«Βρισκόμουν σε μια φάση όπου ήθελα να γυρίσω σελίδα και να αφήσω πίσω μου την περασμένη χρονιά. Είχα ακούσει από όλους πολύ καλά λόγια, τόσο για την ομάδα, όσο και για την πόλη. Έκανα την πιο σωστή επιλογή για να κάνω μια νέα αρχή», επεσήμανε ο διεθνής τερματοφύλακας και συνέχισε: «Κάθε αρχή είναι δύσκολη. Περιμένω να έρθουν εδώ η σύζυγός μου και το παιδί μου. Με την οικογένεια στο πλευρό μου η προσαρμογή θα είναι πιο εύκολη».
Όσο για τους στόχους του απάντησε: «Θα δώσω τα πάντα για την ομάδα και τον κόσμο. Έχω μεγάλο ενθουσιασμό και περιμένω να δουλέψω με τον Σεμπαστιάν Φρέι, που είναι γκολκίπερ παγκόσμιας κλάσης. Είμαι σίγουρος πως μαζί θα κάνουμε ένα ισχυρό δίδυμο τερματοφυλάκων».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι αγώνες της Euroleague φεύγουν ξανά από το Ισραήλ – Τι ισχύει για τα ματς Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού με τη Χάποελ
- Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μέχρι 30 Απριλίου
- Μενδώνη: Κτήμα του Ελληνικού Δημοσίου οι φωτογραφίες των εκτελεσμένων της Καισαριανής
- Τέμπη: «Δικαιοσύνη» και «τιμωρία των υπευθύνων όσο ψηλά και να βρίσκονται» ζητούν συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο
- ΕΝΦΙΑ: Στην τελική ευθεία τα εκκαθαριστικά του 2026 – Πώς θα γίνει η εξόφληση
- Πέτρος Λαγούτης: «Η ερώτηση ήταν για φάπες»