Η Ψάρρα σπάει το… ρόδι στο «Λονδίνο 2012» πριν την Τελετή Έναρξης
Πριν καν πραγματοποιηθεί η επίσημη Τελετή Έναρξης του «Λονδίνο 2012» ανοίγει η αυλαία των ελληνικών συμμετοχών. Η Ευαγγελία Ψάρρα θα κάνει ποδαρικό για λογαριασμό της Ελλάδας στους Αγώνες και προσπαθήσει να βρει τον... στόχο μετέχοντας στον αγώνα κατάταξης της τοξοβολίας που θα διεξαχθεί στο «Lord's Cricket Ground».
Πριν καν πραγματοποιηθεί η επίσημη Τελετή Έναρξης του «Λονδίνο 2012» ανοίγει η αυλαία των ελληνικών συμμετοχών. Η Ευαγγελία Ψάρρα θα κάνει ποδαρικό για λογαριασμό της Ελλάδας στους Αγώνες και προσπαθήσει να βρει τον… στόχο μετέχοντας στον αγώνα κατάταξης της τοξοβολίας που θα διεξαχθεί στο «Lord’s Cricket Ground».
Από τον αγώνα αυτό δεν πρόκειται να αποκλεισθεί κάποια αθλήτρια, απλώς οι 64 συμμετέχουσες θα πάρουν μία κατάταξη, ανάλογα με το αποτέλεσμά τους, η οποία θα καθορίσει τα ζευγάρια στους νοκ-άουτ αγώνες που ακολουθούν: δηλαδή η κορυφαία του αγώνα κατάταξης θα παίξει με την τελευταία, η 2η με την 63η κ.ο.κ.
Η έμπειρη Ελληνίδα αθλήτρια, που μετέχει για τέταρτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες, θέλει μία όσο το δυνατόν καλύτερη θέση, ώστε να αποφύγει τα «μεγαθήρια» στον 1ο γύρο, οι αγώνες του οποίου θα γίνουν από τις 30 Ιουλίου έως την 1η Αυγούστου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΒΗΜΑ της Κυριακής: Έρχεται με συναρπαστικές προσφορές
- Αντίο Τουβαλού: Η πρώτη χώρα που εκκενώνεται λόγω κλιματικής αλλαγής
- Φινλανδία: Έφηβος έβαλε φωτιά στο γήπεδο της ομάδας του μετά τον υποβιβασμό της! (vid)
- Το υπόμνημα που κατάθεσε ο «κουμπάρος» εξ’ αποστάσεως του Μητσοτάκη, Φραπές στην εξεταστική που πήγε για να μην απαντήσει
- Δεκαοκτώ παιδιά σε 11 οικογένειες έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα με το σπέρμα του Δανού δότη
- Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης τίμησε όσους στάθηκαν δίπλα σε εκείνους που τους χρειάζονταν




