Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο ο Χρήστος Δώνης
Επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του Παναθηναϊκού υπέγραψε ο Χρήστος Δώνης, γιος του πρώην άσου του Παναθηναϊκού και προπονητή του ΠΑΟΚ Γιώργου Δώνη. Ο νεαρός άσος δήλωσε ότι θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του και να βελτιώσει τις αδυναμίες του. Ο έτερος γιος του Γιώργου Δώνη, Τάσος, που επίσης αγωνιζόταν στις ακαδημίες των Πρασίνων, έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στη Γιουβέντους!
Επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του Παναθηναϊκού υπέγραψε ο Χρήστος Δώνης, γιος του πρώην άσου του Παναθηναϊκού και προπονητή του ΠΑΟΚ Γιώργου Δώνη. Ο νεαρός άσος δήλωσε ότι θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του και να βελτιώσει τις αδυναμίες του.
Ο έτερος γιος του Γιώργου Δώνη, Τάσος, που επίσης αγωνιζόταν στις ακαδημίες των Πρασίνων, έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στη Γιουβέντους!
Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τη υπογραφή του Δώνη έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ο Χρήστος Δώνης υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο».
Στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ φιλοξενούνται και δηλώσεις του Χρήστου Δώνη: «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα το πρώτο μου συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Θέλω κάθε μέρα να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε όταν μου δοθεί η ευκαιρία να τα πάω όσο καλύτερα γίνεται.
Στόχος μου τώρα είναι να προσαρμοστώ στις συνθήκες δουλειάς της πρώτης ομάδας που σίγουρα είναι πολύ διαφορετικές από τις αντίστοιχες στην U-20 και να βελτιώσω όσο μπορώ τις αδυναμίες μου».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παίζοντας με τη λογική, τους διαιτητές, το VAR και την… φωτιά των playoffs
- Δορυφόρος της NASA παρακολουθεί την Πόλη του Μεξικού να βυθίζεται
- Παναθηναϊκός: Η επιλογή του Ρογκαβόπουλου για το κρίσιμο τρίποντο και η «κατάχρηση» με τον Λεσόρ
- Κρήτη: Συγκλονίζει ο πατέρας του 20χρονου: «Αν γυρνούσε το παιδί του πίσω, ας σκότωνε το δικό μου»
- Πιερία: Εγκληματική ενέργεια ο θάνατος 73χρονου – Βρέθηκε νεκρός στην αυλή του
- Νέα Αριστερά: Καμία συναίνεση στην καταστροφική Συνταγματική Αναθεώρηση του Μητσοτάκη


