Μεγάλη Εβδομάδα στο γήπεδο για τον Μέλμπεργκ
Μολονότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε χορήγησε πενθήμερη άδεια στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού για να εορτάσουν το Πάσχα με τις οικογένειές του, ο Ολοφ Μέλμπεργκ προτίμησε να πάει τη Μεγάλη Τρίτη στου Ρέντη και να γυμναστεί. Εν τω μεταξύ, ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί με τον κόσμο του στο πλευρό του στο ματς της Τετάρτης του Πάσχα (18/4) στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ.
Μολονότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε χορήγησε πενθήμερη άδεια στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού για να εορτάσουν το Πάσχα με τις οικογένειές του, ο Ολοφ Μέλμπεργκ προτίμησε να πάει τη Μεγάλη Τρίτη στου Ρέντη και να γυμναστεί.
Ο Σουηδός αμυντικός ακολούθησε πρόγραμμά για διατηρηθεί σε καλή κατάσταση, δείχνοντας τον επαγγελματισμό του και την ποδοσφαιρική του κουλτούρα.
Εν τω μεταξύ, ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί με τον κόσμο του στο πλευρό του στο ματς της Τετάρτης του Πάσχα (18/4) στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ.
Μετά από σύσκεψη που έγινε, αποφασίστηκε ο Ολυμπιακός να παραλάβει 800 εισιτήρια. Το αντίθετο, ωστόσο, θα συμβεί στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ατρόμητο στο γήπεδο του Περιστερίου (22/4), καθώς ο Ολυμπιακός δεν θα παραλάβει εισιτήρια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ουκρανία: Γιατί ο Μακρόν θέλει να δει τον Πούτιν – Σε ποιους στέλνει μήνυμα
- Περού: Τουλάχιστον 25 τραυματίες και ζημιές από σεισμό 6 Ρίχτερ
- Η Κίνα ανακοινώνει «μεγάλα» στρατιωτικά γυμνάσια γύρω από την Ταϊβάν
- Μεγάλη Βρετανία: Ο Κιρ Στάρμερ καλεί τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς να «πληρώσει άμεσα» ή να πάει στο δικαστήριο
- Μεξικό: Δεκατρείς νεκροί και 98 τραυματίες από τον εκτροχιασμό τρένου
- Σομαλιλάνδη: Οποιαδήποτε παρουσία του Ισραήλ θα θεωρηθεί στόχος, προειδοποιούν οι Χούθι

