Ο Ανδρέας Βγενόπουλος απάντησε μέσω «κύκλων» στην την ανακοίνωση του Γιάννη Βαρδινογιάννη, μη θέλοντας να τοποθετηθεί επίσημα. Σχετικά με το γηπεδικό, υποστηρίζει ότι η ΓΗΠΕΛ δεν ανακαλύφθηκε το 2011, όπως υποστηρίζει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, και ότι η απόφαση για τη σύστασή της είχε ληφθεί στη συνάντηση των δύο ανδρών με τον Νικόλα Πατέρα τον Σεπτέμβριο του 2010.

Μάλιστα, η πλευρά Βγενόπουλου τονίζει ότι αυτός ήταν ένας από τους όρους της συμφωνίας που δεν είχε τηρήσει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και ήταν γραμμένος στο χαρτί που κρατούσε εξερχόμενος ο Ανδρέας Βγενόπουλος.

Η μαρτυρία του Πατέρα, όπως και το έγγραφο, θα χρησιμοποιηθούν στο δικαστήριο από την υπερασπιστική γραμμή του Ανδρέα Βγενόπουλου στην αγωγή που έχει καταθέσει ο Βαρδινογιάννης εναντίον του πρώτου. Πάντως ότι το έγγραφο δεν έφερε υπογραφές, αφού δεν ήταν επίσημο και απλά αποτέλεσε έναν οδηγό για τη πορεία των συζητήσεων των δύο πλευρών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ