Εκκεντρικός «δικτάτορας» ο Σάσα Μπάρον Κοέν
Ο Σάσα Μπάρον Κοέν επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη, υποδυόμενος έναν δικτάτορα που προσπαθεί να αποτρέψει κάθε απόπειρα εγκαθίδρυσης της δημοκρατίας στη χώρα του. Αντιγράφοντας την εκκεντρικότητα του ηγέτη της Λιβύης, Μουαμάρ Καντάφι, ο Σάσα Μπάρον Κοέν (γνωστός από τα Borat και Bruno) φτιάχνει άλλη μία ανορθόδοξη πολιτικά ταινία, με τίτλο Ο Δικτάτορας.
Ο Σάσα Μπάρον Κοέν επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη, υποδυόμενος έναν δικτάτορα που προσπαθεί να αποτρέψει κάθε απόπειρα εγκαθίδρυσης της δημοκρατίας στη χώρα του.
Αντιγράφοντας την εκκεντρικότητα του ηγέτη της Λιβύης, Μουαμάρ Καντάφι, ο Σάσα Μπάρον Κοέν (γνωστός από τα Borat και Bruno) φτιάχνει άλλη μία ανορθόδοξη πολιτικά ταινία, με τίτλο Ο Δικτάτορας.
Μπορεί οι ταινίες του να έχουν αποσπάσει πολλά εκατομμύρια στο box-office, ωστόσο, ο ίδιος θεωρείται μάλλον αμφιλεγόμενη προσωπικότητα. Το χιούμορ του Σάσα Μπάρον Κοέν δεν αφήνει τίποτα όρθιο, προκαλεί και είτε το λατρεύεις, είτε το μισείς.
Ο Βρετανός ηθοποιός πρωταγωνιστεί και γράφει τη βιογραφία ενός δικτάτορα μιας αραβικής χώρας.
Το καινούριο τρέιλερ της ταινίας ξεκινά δείχνοντας δηλώσεις ηγετών (Μπαράκ Ομπάμα, Χίλαρι Κλίντον, Ντέιβιντ Κάμερον) που καλούν τον δικτάτορα να παραιτηθεί.
Αυτό που ακολουθεί είναι ένας ξεκαρδιστικός αγώνας δρόμου, μία φόρμα με την αμερικανική σημαία, ένας δικτάτορας που χάνει το μούσι και περιφέρεται στη Νέα Υόρκη.
Η ταινία θα προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες από την Πέμπτη 19 Ιουλίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Capital Link – ExxonMobil: Γεώτρηση το 2027 στο block 2 του Ιονίου Πελάγους
- Super League: Αυτή είναι η βαθμολογία του πρώτου γύρου (pic)
- Έτσι πάει να «δέσει» την κατηγορία για «εγκληματική οργάνωση» κατά αγροτών από την Κρήτη η κυβέρνηση
- Παντελής Παντελίδης: Εκδικάστηκαν οι αποζημιώσεις για το τροχαίο – Τι θα λάβουν οι επιβάτιδες
- «Κάντο, κάντο, κάντο» – Μικροί, μοχθηροί άνθρωποι και ο Σατανάς μέσα στο μυαλό του δολοφόνου τον Τζον Λένον
- Η Συμμαχία των Προθύμων αισιοδοξεί για την Ουκρανία, όμως το εδαφικό παραμένει «αγκάθι» για πιθανή συμφωνία




