Βόμβα στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Λονδίνου
Η προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες διακόπηκε προσωρινά στο Λονδίνο εξαιτίας μιας βόμβας που ανακαλύφθηκε στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις, απομεινάρι του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Η βόμβα που ζύγιζε σχεδόν ένα κιλό, ανακαλύφθηκε την Τετάρτη στις εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούνται προσωρινά ως προπονητικοί χώροι του μπάσκετ στο Λέιτον Μαρς, περίπου ένα μίλι μακριά από το κυρίως Ολυμπιακό Πάρκο της βρετανικής πρωτεύουσας. Στο μεταξύ, οι πρώτες φωτογραφίες από το Ολυμπιακό χωριό των αθλητών κυκλοφόρησαν την Πέμπτη στο διαδίκτυο, όπως και κάποιοι... αριθμοί από τον εξοπλισμό ιματισμού και επίπλων.
Η προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες διακόπηκε προσωρινά στο Λονδίνο εξαιτίας μιας βόμβας που ανακαλύφθηκε στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις, απομεινάρι του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.
Η βόμβα που ζύγιζε σχεδόν ένα κιλό, ανακαλύφθηκε την Τετάρτη στις εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούνται προσωρινά ως προπονητικοί χώροι του μπάσκετ στο Λέιτον Μαρς, περίπου ένα μίλι μακριά από το κυρίως Ολυμπιακό Πάρκο της βρετανικής πρωτεύουσας.
Ειδικοί της αστυνομίας απενεργοποίησαν τη βόμβα και έτσι οι εργασίες στις εγκαταστάσεις συνεχίστηκαν κανονικά μετά από ολιγόωρη διακοπή, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της οργανωτικής επιτροπής. «Σε καμία περίπτωση δεν τέθηκε σε κίνδυνο ανθρώπινη ζωή ή καταστροφή περιουσίας και οι εργασίες άρχισαν και πάλι κανονικά», τόνισε ο ίδιος.
Στο μεταξύ, η δούκισσα του Κέμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, παρακολούθησε στο Ολυμπιακό Πάρκο την προπόνηση της βρετανικής Ολυμπιακής ομάδας χόκεϊ επί χόρτου. Ως μαθήτρια, η δούκισσα, που είναι Πρέσβης των Ολυμπιακών Αγώνων, ήταν αρχηγός της ομάδας χόκεϊ του ιδιωτικού κολεγίου όπου σπούδαζε στη νοτιοδυτική Αγγλία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συνταγή: Ζυμαρικά φούρνου με λαχανικά
- Πόσο αξίζει σήμερα το ακριβότερο αθλητικό τρόπαιο στον κόσμο;
- Ο βαλλιστικός έλεγχος ούτε αθωώνει ούτε καταδικάζει τον ύποπτο για την δολοφονία Κερκ
- Οι μεγαλύτεροι φόβοι για την παγκόσμια οικονομία των υπεύθυνων χάραξης πολιτικής
- Η «έκρηξη» της AI απειλεί τις τράπεζες
- Η Βουλγαρία ψηφίζει την Κυριακή με τον πρώην πρόεδρο Ράντεφ να προηγείται στις δημοσκοπήσεις


