Πρόβλημα στον… άσο έφερε η αποβολή του Μέγιερι
Ο Μπάλας Μέγιερι αποβλήθηκε στο ματς με την Ρούμπιν Καζάν και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον επαναληπτικό στον Πειραιά και έτσι, ο Ολυμπιακός έμεινε με μοναδικό τερματοφύλακα τον Ρόι Κάρολ, αφού οι Ερυθρόλευκοι δεν έχουν δηλώσει άλλον γκολκίπερ στη λίστα της UEFA. Έτσι, αναγκαστικά η λύση θα έρθει από τη Β λίστα που μπορεί να αλλάξει μέχρι και 24 ώρες πριν τη σέντρα του ματς. Βάση κανονισμών, οι λύσεις που έχει ο Ολυμπιακός είναι ο Νίκος Παπαδόπουλος, γεννημένος το 1990 και ο Άρης Βλάχος, γεννημένος το 1994.
Ο Μπάλας Μέγιερι αποβλήθηκε στο ματς με την Ρούμπιν Καζάν και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον επαναληπτικό στον Πειραιά και έτσι, ο Ολυμπιακός έμεινε με μοναδικό τερματοφύλακα τον Ρόι Κάρολ, αφού οι Ερυθρόλευκοι δεν έχουν δηλώσει άλλον γκολκίπερ στη λίστα της UEFA.
Στην Α λίστα της UEFA έχουν δηλωθεί οι Μπάλας Μέγιερι και Ρόι Κάρολ αλλά όχι ο Σήφης Δασκαλάκης. Οι δύο επιλογές που έχουν οι Πειραιώτες βάσει των κανονισμών είναι ο τέταρτος γκολκίπερ της ομάδα Νίκος Παπαδόπουλος, που έχει γεννηθεί στις 11 Απριλίου του 1990 και ο 18χρονος τερματοφύλακας της ομάδας Κ20, Άρης Βλάχος. Ο Βλάχος έχει γεννηθεί στις 24 Μαϊου 1994 και έχει ήδη υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μανρέσα – Μπανταλόνα 87-77: Ήττα πριν το Game 3 με την ΑΕΚ
- Ο Τραμπ απειλεί ξανά «να αφανίσει το Ιράν μέσα σε μία ώρα» – Αλλά πιστεύει ότι τελικά θα πάρει αυτό που θέλει
- Πότε θα κάνουμε Ανάσταση του χρόνου; Η μεγάλη διαφορά στο Ορθόδοξο και το Καθολικό Πάσχα του 2027
- Πάρμα – Νάπολι 1-1: Ο Στρεφέτσα έβαλε «στοπ» στους Παρτενοπέι (vid)
- Σανάε Τακαΐτσι προς Deep Purple: «Είστε οι θεοί μου» – Η ροκ πλευρά της πρωθυπουργού της Ιαπωνίας
- LIVE: Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι


