Διακόπτοντας για λίγο τα Around the World Menu, τοBreeder Feeder σας προσκαλείτην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου να γευθείτε ένα ξεχωριστό μενού, που υπόσχεται να συμβάλλει καθοριστικά στην άνοδο της ερωτικής σας διάθεσης.




ΤοSpicyandKinkyValentinesMenu του BreederFeeder θα σας οδηγήσει σε μια γαστρονομικά ερωτική συνεύρεση: θα αρχίσετε μεκαπνιστή πάπια,cevicheκαιtartarσε κουταλάκια και θα συνεχίσετε με ένα αφροδισιακόchowder.Μετά από ένα δροσιστικό διάλειμμα μεsorbetφράουλας θα τελειώσετε με ένα πικάντικο πιάτο με κουνέλι.
Η κορύφωση δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από το επιδόρπιο με την σοκολατένιαmousse…

SpicyandKinkyValentinesMenu

FingeringSpoons

Καπνιστήπάπιαμεμάνγκο

Cevicheαπόλαβράκιμεφρούτατουπάθουςκαικόλιανδρο

Ταρτάρ από μοσχάριμεconfitπορτοκαλιού

*

Soup ofRunny Pleasure

Chowderμε οστρακοειδή και κρουτόν σε σχήμα καρδιάς

*

Cold Shower

SorbetΦράουλαςμεσαμπάνια

*

Drowned Spicy Rabbit

Stewαπό Κουνέλι με μικρές πατατούλες και πικάντικηsauceαρωματισμένη με σαφράν

*

Orgasmic Chocolate Mousse

MousseΣοκολάταμεcoulisαπόάγριαμούρα

τιμή μενού: 30 ευρώ


BYOB στο BREEDER FEEDER

Το Breeder Feeder καθιερώνει την πρακτική Bring Your Own Bottle, καθώςμπορείς εάν θέλεις να φέρεις το δικό σου κρασί και να το απολαύσεις μαζί με τις γαστριμαργικές προτάσεις των σεφ του Breeder Feeder.

*χρέωση ανά τραπέζι: 3 ευρώ

Οι δημιουργοί του «Around the World» menu
Οικοδεσπότες μας και οδηγοί μας σ’ αυτό το ταξίδι η ομάδα GastronomicCollectiva, δύο ταλαντούχων σεφ, του Βάσκου Inigo Ocharan και του ΕλληνοΙταλού Marko Rossi. Oι δύο σεφ και φίλοι εργάστηκαν σεδιάφορα εστιατόρια στην Ευρώπη ώσπου τελικάβρέθηκαν στην Ελλάδα και δημιούργησαν την ομάδα τους. ΣτοBreederFeederοInigoκαι οMarcoετοιμάζουν τα εδέσματα, αλλά είναι και πρόθυμοι να μοιραστούν τα μυστικά της κουζίνας τους με όσους ενδιαφέρονται να μάθουν.

{{{ map }}}

BREEDER FEEDER
Περδίκα 6, Μεταξουργείο, Αθήνα
τηλ. πληροφοριών – κρατήσεων: 210 3317527

e-mail: feeder@thebreedersystem.com

http://www.twitter.com/#!/breederfeeder


To Breeder Feeder