Τρι…φύλλι κορυφής με +5, πρώτη νίκη και για τη Δόξα Δράμας
Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-0 του Λεβαδειακού στο ΟΑΚΑ σε εξ αναβολής αγώνα για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και ουσιαστικά κατάφερε να ξεφύγει με πέντε βαθμούς από τον δεύτερο Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας. Στο πρώτο από τα δύο σημερινά ματς, η Δόξα Δράμας νίκησε 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης με γκολ του Ουέλινγκτον από το 7ο λεπτό και έτσι οι «μαυραετοί» πανηγύρισαν για πρώτη φορά το τρίποντο στο πρωτάθλημα.
Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-0 του Λεβαδειακού στο ΟΑΚΑ σε εξ αναβολής αγώνα για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και ουσιαστικά κατάφερε να ξεφύγει με πέντε βαθμούς από τον δεύτερο Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας.
Στο πρώτο από τα δύο σημερινά ματς, η Δόξα Δράμας νίκησε 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης με γκολ του Ουέλινγκτον από το 7ο λεπτό και έτσι οι «μαυραετοί» πανηγύρισαν για πρώτη φορά το τρίποντο στο πρωτάθλημα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ποια ήταν η Μαρία Λαδά που έχασε τη ζωή της στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»
- Υποκλοπές: Ιστορική η απόφαση λέει η Διεθνής Αμνηστία, παραμένουν τα ερωτήματα για κυβερνητική εμπλοκή
- Ελλάδα – Μαυροβούνιο 65-67: Ήταν άστοχη και γνώρισε την πρώτη της ήττα η Εθνική
- Ο Τραμπ μιλάει για «ειρηνική κατάληψη» της Κούβας – «Έχει μπελάδες η κυβέρνησή της», λέει
- «Δεν έχω ανατριχιάσει πιο πολύ» – Έτσι είναι τα άδεια υπνοδωμάτια των θυμάτων σχολικών πυροβολισμών
- Παναθηναϊκός: Οι ώρες των παιχνιδιών του με τη Μπέτις
