Ο ΚΑΟ Δράμας πέτυχε την πρώτη του εφετινή εκτός έδρας νίκη και έφτασε τις τέσσερις στο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών, αφού επικράτησε 75-74 του Αμαρουσίου μέσα στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο πλαίδιο της 12ης αγωνιστικής.

Μετά από αυτή την ήττα, οι γηπεδούχοι παραμένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και δεν έχουν γευτεί τη χαρά της νίκης στο πρωτάθλημα.

Εύκολη εκτός έδρας επικράτηση για τον Ολυμπιακό με 82-63 επί της Καβάλας με τους Ερυθρόλευκους να παραμένουν στην κορυφή.

Στο τελευταίο ματς της ημέρας, ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Ίκαρου Καλλιθέας με 81-76.

Την Κυριακή ο Κολοσσός καλείται να συνεχίσει την εντυπωσιακή πορεία του στην δύσκολη έδρα του Περιστερίου, ενώ ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ τον Πανιώνιο, με τους «πληγωμένους» από τραυματισμούς «κυανέρυθρους» (Μπατής, Μπάρλος) να έχουν ακόμη μία δύσκολη αποστολή, μετά την ήττα της Τετάρτης από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής (7-8/1/2012):

Σάββατο, 7 Ιανουαρίου
ΓΗΠΕΔΟ ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Αγ. Θωμά 16:00 Μαρούσι – ΚΑΟ Δράμας (κ.θ.) Γκόντας-Αφεντουλίδης-Γεωργιάδης

Καλαμίτσας 17:00 Καβάλα – Ολυμπιακός Καρακατσούνης-Κορομηλάς-Διαμαντής

ΠΑΟΚ 19:00 ΠΑΟΚ – Ίκαρος Καλλιθέας Σχινάς-Μπήτης-Πουρσανίδης Κ.

Κυριακή, 8 Ιανουαρίου
ΓΗΠΕΔΟ ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Περιστερίου 16:00 Περιστέρι – Κολοσσός Ρόδου Τανατζής-Φούφης-Ανδρικόπουλος

Μ. Μερκούρη 16:30 ΑΓΟ Ρεθύμνου – Άρης Αναστόπουλος-Ταβουλαρέας-Παναγιώτου

ΟΑΚΑ 19:00 Παναθηναϊκός – Πανιώνιος Χριστοδούλου-Σώμος-Θεωνάς

* Ρεπό: Ηλυσιακός

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ