Η Μαγιόρκα έπαιξε… μισή ώρα, αλλά «έκλεψε» την ισοπαλία
Μπορεί η αναμέτρηση να είχε διάρκεια μισής ώρας, όμως, ήταν αρκετός χρόνος, ώστε η να ισοφαρίσει τη Γρανάδα σε 2-2 και να φύγει με το βαθμό από το «Νουέβο λος Κάρμενες» στην εξ αναβολής αναμέτρηση για την 13η αγωνιστική της Primera Division.
Μπορεί η αναμέτρηση να είχε διάρκεια μισής ώρας, όμως, ήταν αρκετός χρόνος, ώστε η να ισοφαρίσει τη Γρανάδα σε 2-2 και να φύγει με το βαθμό από το «Νουέβο λος Κάρμενες» στην εξ αναβολής αναμέτρηση για την 13η αγωνιστική της Primera Division.
Η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες στις 20 Νοεμβρίου είχε διακοπεί στο 60ο λεπτό μετά τον τραυματισμό του βοηθού διαιτητή από ομπρέλα που πέταξε οπαδός από την κερκίδα. Οι γηπεδούχοι προηγούνταν με 2-1, τιμωρήθηκαν με πρόστιμο 6.000 ευρώ και τα εναπομείναντα λεπτά διεξήχθησαν χωρίς την παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες.
Με γκολ του Χεμέντ με εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Ινίγκο Λόπεθ έξι λεπτά μετά την επανέναρξη του ματς, δηλαδή, η Μαγιόρκα κατάφερε να πάρει ισοπαλία με 2-2 από την Γρανάδα.
Ο Χεμέντ χάρισε στους Νησιώτες έναν πολύτιμο βαθμό απέναντι στους νεοφώτιστους, η Γρανάδα έφτασε στη 12η θέση με 16, ενώ έναν λιγότερο έχει η Μαγιόρκα, που πλέον είναι 14η.
Γρανάδα – Μαγιόρκα 2-2
(25′ Βίκτορ, 60′ Κάρλος Μαρτίνς / 54′ Σικέιρα, 67′ πέν. Χεμέντ)
Η βαθμολογία
1. Ρεάλ 37
2. Μπαρτσελόνα 34
3. Βαλένθια 30
4. Λεβάντε 26
5. Σεβίλλη 24
6. Μάλαγα 23
7. Οσασούνα 21
8. Ατλέτικο 19
9. Μπιλμπάο 18
10. Εσπανιόλ 17
11. Ράγιο Βαγιεκάνο 16
12. Γρανάδα 16
13. Σοθιεδάδ 15
14. Μαγιόρκα 15
15. Βιγιαρεάλ 14
16. Χετάφε 13
17. Μπέτις 13
18. Χιχόν 12
19. Σανταντέρ 12
20. Σαραγόσα 10
*Μπαρτσελόνα και Ράγιο Βαγιεκάνο έχουν ένα ματς περισσότερο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αμπελόκηποι: Δύο συλλήψεις για απόπειρα απάτης – Το κόλπο των δραστών με τα παράλληλα τηλεφωνήματα σε κινητό και σταθερό
- Γαλλία: Έριξαν χειροβομβίδα μέσα σε κομμωτήριο – Η στιγμή της επίθεσης
- Συγκλονιστική μαρτυρία για το ναυάγιο στη Χίο – «Οι άνθρωποι λες και ήταν από πολύνεκρο τροχαίο»
- Η αγάπη του Καρόλου Ντίκενς για τη Μαίρη Χόγκαρθ, την αδελφή της συζύγου του
- Το ηχηρό μήνυμα κατά της ICE από σκιέρ στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες
- Ολυμπιακός: Η αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό – Επέστρεψε ο Ελ Κααμπί (pic)

