
«Ναυμαχία» ΟΣΦΠ – Βουλιαγμένη την Τετάρτη με έπαθλο την κορυφή
Το ντέρμπι των πρωτοπόρων ανάμεσα σε Ολυμπιακό και σε Βουλιαγμένη δεσπόζει στη 10η αγωνιστική της Α1 υδατοσφαίρισης των Ανδρών την Τετάρτη. Η Βουλιαγμένη καλείται να περάσει νικηφόρα ή να αποσπάσει ισοπαλία στο κολυμβητήριο του Πειραιά, προκειμένου να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας, την ώρα που οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να σκαρφαλώσουν με νίκη στην κορυφή. Την ίδια ημέρα, η Χίος θα υποδεχθεί το ΝΟ Πατρών, ο ΠΑΟΚ τον Πανιώνιο, το Αργοστόλι τον Εθνικό, τα Χανιά το Καλαμάκι και το Παλαιό Φάληρο τον Παναθηναϊκό.
Το ντέρμπι των πρωτοπόρων ανάμεσα σε Ολυμπιακό και σε Βουλιαγμένη δεσπόζει στη 10η αγωνιστική της Α1 υδατοσφαίρισης των Ανδρών την Τετάρτη.
Η Βουλιαγμένη καλείται να περάσει νικηφόρα ή να αποσπάσει ισοπαλία στο κολυμβητήριο του Πειραιά, προκειμένου να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας, την ώρα που οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να σκαρφαλώσουν με νίκη στην κορυφή.
Την ίδια ημέρα, η Χίος θα υποδεχθεί το ΝΟ Πατρών, ο ΠΑΟΚ τον Πανιώνιο, το Αργοστόλι τον Εθνικό, τα Χανιά το Καλαμάκι και το Παλαιό Φάληρο τον Παναθηναϊκό.
Συνοπτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής (Τετάρτη, 30/11):
Κολ. Αργοστολίου 15.00 Αργοστόλι-Εθνικός (Βασιλείου, Ευφραιμίδης)
Κολ. Π. Φαλήρου 15.00 Χίος-ΝΟ Πατρών (Σταυρόπουλος, Πολυχρονόπουλος)
Κολ. Πτολεμαϊδας 16.30 ΠΑΟΚ-Πανιώνιος (Σπανούδης, Μονιούδης)
Κολ. Π. Φαλήρου* 17.00 Χανιά-Καλαμάκι (Σκαλοχωρίτης, Κωνσταντινίδης)
*Αμοιβαία αλλαγή εδρών
Κολ. Εθν. Πειραιά 17.15 Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη (Κουρέτας, Σταυρίδης)
Κολ. Π. Φαλήρου 19.00 Παλαιό Φάληρο-Παναθηναϊκός (Μοίραλης, Αχλαδιώτης)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 9 αγώνες)
1. Βουλιαγμένη 106-43 25
2. Ολυμπιακός 115-42 24
3. Χίος 99-51 23
4. Πανιώνιος 81-73 19
5. Παναθηναϊκός 88-54 15
. Χανιά 66-79 15
7. Αργοστόλι 64-82 12
8. Παλαιό Φάληρο 59-70 9
. ΝΟ Πατρών 64-81 9
10. ΠΑΟΚ 48-86 6
11. Καλαμάκι 56-111 3
12. Εθνικός 43-117 0
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Απαρηγόρητη η Ντενίζ Ρίτσαρντς για τον θάνατο του Πάτρικ Μαλντούν
- Η ερωτική χημεία δεν φέρνει την τέλεια σχέση
- Οι μάγισσες επιστρέφουν: Μπούλοκ και Κίντμαν στα Μαγικά Φίλτρα 2 – Πρώτο τρέιλερ
- Οι Δήμοι φτιάχνουν τα δικά τους 112 – «Βρίσκεστε στην υπόγεια διάβαση Χ. Αποφύγετε τη στροφή δεξιά, κίνδυνος εγκλωβισμού»
- «Γιατί μας αντιπαθούν στη Μέση Ανατολή;» – Η ιστορική απάντηση του Κένεντι που ξέχασαν όλοι οι πρόεδροι
- Ώρα για «θεσμικές απαντήσεις» από την Κοβέσι – Τι θα συζητήσει με τον Γ. Φλωρίδη






