
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο… Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
Το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός αποτελεί τον «μαγνήτη» της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ που τραβά όλα τα βλέμματα του ποδοσφαιρικού κοινού το βράδυ του Σαββάτου (19:30) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας ως μεγάλη απώλεια τον Αριέλ Ισπαγάσα θέλουν τη νίκη προκειμένου να βρεθούν μόνοι στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ οι «πράσινοι» έχουν την πολυτέλεια να παίξουν για δύο αποτελέσματα, προκειμένου να παραμείνουν επικεφαλής στην κατάταξη.
Το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός αποτελεί τον «μαγνήτη» της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ που τραβά όλα τα βλέμματα του ποδοσφαιρικού κοινού το βράδυ του Σαββάτου (19:30) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας ως μεγάλη απώλεια τον Αριέλ Ισπαγάσα θέλουν τη νίκη προκειμένου να βρεθούν μόνοι στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ οι «πράσινοι» έχουν την πολυτέλεια να παίξουν για δύο αποτελέσματα, προκειμένου να παραμείνουν επικεφαλής στην κατάταξη.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα του με άκρως επιθετικό σχήμα, ενώ από την πλευρά του, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11αδα στο Φάληρο.
Παράλληλα, ο Ατρόμητος που εκπλήσσει ευχάριστα (σ.σ. μαζί με τους «αιώνιους» είναι οι τρεις αήττητες ομάδες του πρωταθλήματος), θα υποδεχθεί τον Λεβαδειακό, που μπαίνει στην μάχη της Σούπερ Λιγκ, με πρωταρχικό στόχο να εξασφαλίσει την παραμονή του. Ακόμη, η ΑΕΚ που ταλαιπωρείται από διοικητικά προβλήματα φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης με τους Αρκάδες να κάνουν νέα αρχή με τον Σάκη Τσιώλη στον πάγκο τους.
Επίσης, ο ΠΑΟΚ, που στην Ευρώπη εντυπωσιάζει, αλλά στο εσωτερικό κάνει «κοιλιά», θα φιλοξενήσει τον Παναιτωλικό που παλεύει όλους τους αγώνες, ενώ ανοικτή σε κάθε αποτέλεσμα είναι η αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Άρη, που θα γίνει στο Ηράκλειο.
Τέλος, χωρίς ξεκάθαρο φαβορί και κατά συνέπεια με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αναμένονται οι συναντήσεις Κέρκυρα-Εργοτέλης, Δόξα Δράμας-Πανιώνιος, και ΠΑΣ Γιάννινα-Ξάνθη.
Συνοπτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής (σ.σ. όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν από το συνδρομητικό κανάλι):
Σάββατο 19 Νοεμβρίου
17:15 ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης
17:15 Κέρκυρα – Εργοτέλης
19:30 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
Κυριακή 20 Νοεμβρίου
15:00 Ατρόμητος – Λεβαδειακός
15:00 Δόξα Δράμας – Πανιώνιος
17:15 ΟΦΗ – Άρης
17:15 ΠΑΣ Γιάννινα – Ξάνθη
19:30 ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Επιστημονική παρέμβαση στον Δήμο Παγγαίου για την πρόληψη φυσικών κινδύνων
- Θάνατος Μαραντόνα: Ξεκινά ξανά η δίκη, ένα χρόνο μετά
- Τουρκία: Βίντεο από τη στιγμή που ένοπλος εισβάλει σε λύκειο και ανοίγει πυρ
- «Αγροδιατροφική καταστροφή» – Οι αυξήσεις στα τρόφιμα λόγω Ορμούζ θα διαρκέσουν χρόνια, προειδοποιεί ο ΟΗΕ
- Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο 42χρονος για τη δολοφονία του 64χρονου στην Ευκαρπία – Αρνείται τις κατηγορίες
- Η κόρη του Ρίτσαρντ Μπάρτον, το διαζύγιο των γονιών της και η σχέση της με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ

