Σε αναζήτηση επενδυτών και ημερομηνιών η ΑΕΚ
Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ ΑΕΚ - που πηγαίνει από αναβολή σε αναβολή - αναμένεται να αποφασιστεί την Τρίτη 15/11. Η ΓΣ ήταν προγραμματισμένη για αρχές Νοέμβρη αλλά αποφασίστηκε να αναβληθεί και να οριστεί για τις 15 ώστε να είναι παρών ο Νίκος Νοτιάς. Ο τελευταίος, όμως, δεν έχει έρθει ακόμα στην Αθήνα καθώς συνεχίζει τις προσπάθειες του για την ανεύρεση επενδυτών.
Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ ΑΕΚ – που πηγαίνει από αναβολή σε αναβολή – αναμένεται να αποφασιστεί την Τρίτη 15/11. Η ΓΣ ήταν προγραμματισμένη για αρχές Νοέμβρη αλλά αποφασίστηκε να αναβληθεί και να οριστεί για τις 15 ώστε να είναι παρών ο Νίκος Νοτιάς. Ο τελευταίος, όμως, δεν έχει έρθει ακόμα στην Αθήνα καθώς συνεχίζει τις προσπάθειες του για την ανεύρεση επενδυτών.
Έτσι, τα δεδομένα στην ΠΑΕ ΑΕΚ είναι αυτή τη στιγμή τα εξής: ο Νοτιάς ψάχνει να βρει συμπαίκτη για να παραμείνει στην ΑΕΚ, ο Αδαμίδης έχει παραιτηθεί αλλά ψάχνει επενδυτές για να επιστρέψει και ο Πέτρος Παππάς προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν έχει καμία οικονομική υποχρέωση προς την ΠΑΕ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέα στοιχεία για το μοντέλο που ήταν μέλος της συμμορίας ληστών – Συμμετείχε σε 4 ληστείες
- Λειψία – Μπάγερν Μονάχου 1-5: Παράσταση για ένα ρόλο!
- Αίγυπτος – Νιγηρία 0-0 (2-4 πεν.): Στην 3η θέση του Κόπα Άφρικα η ομάδα του Μπρούνο
- Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή 18 Ιανουαρίου
- Ζελένσκι για συνάντηση ΗΠΑ – Ουκρανίας: Eναπόκειται στους εταίρους μας αν θα προχωρήσει η διπλωματία
- Βλάχος: «Η προσοχή μας είναι στην Ιταλία» – Χαλυβόπουλος: «Μεγάλος στόχος το χρυσό» (vid)
