«Επίθεση χωρίς καμία ηθική αναστολή» ο σχολιασμός του Π.Μπιτσαξή για τα επεισόδια στο Μαρκόπουλο
Ανακοίνωση, με αφορμή τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο κλειστό του Μαρκόπουλου, εξέδωσε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής.
Ανακοίνωση, με αφορμή τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο κλειστό του Μαρκόπουλου, εξέδωσε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Δεν είναι η πρώτη φορά που το βόλεϊ γυναικών γίνεται στόχος θρασύδειλων φασιστοειδών. Χτύπησαν με οργανωμένο σχέδιο, ένα γήπεδο, γεμάτο μικρά παιδιά, χωρίς καμία ηθική αναστολή.
Ευτυχώς τα χειρότερα απεφεύχθησαν. Η μεταφερόμενη βία, από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα, στο χώρο των άλλων αθλημάτων, είναι φαινόμενο που ανήκει στο κοινό έγκλημα και στις συμμορίες που παρασιτούν στους κόλπους των οργανωμένων οπαδών των μεγάλων, κυρίως, ομάδων.
Η προσπάθεια για την αντιμετώπιση της βίας στον αθλητισμό είναι διαρκής. Οι Ομοσπονδίες των ομαδικών αθλημάτων, σε συνεργασία με την αστυνομία και την πολιτεία, θα πάρουν κάθε αναγκαίο μέτρο για την πρόληψη ενός φαινομένου που εκ των πραγμάτων υπάρχει όσο η βία εξουδετερώνεται στα ποδοσφαιρικά γήπεδα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συγκλονισμένη η οικογένεια του βόλεϊ για τον θάνατο του Ασημάκη Διονυσόπουλου
- Η «ντρίπλα» του Ράτκλιφ για το μέλλον του Κάρικ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Ελ Κααμπί: «Ο Ολυμπιακός είναι η οικογένειά μου»
- Λευκωσία 2026: Επίδοση στα 58,21μ. και 4η θέση για την Ελίνα Τζένγκο
- Μουζακίτης: «Eυχαριστώ τον Ταρέμι, ήθελα αυτό το γκολ»
- LIVE: ΑΕΛ Novibet – Αστέρας Τρίπολης
- Μεντιλίμπαρ για Ελ Κααμπί: «Του έδωσε αυτοπεποίθηση η ανανέωση του συμβολαίου του»
- Ατλέτικο Μαδρίτης – Χετάφε 1-0: Άνετη νίκη για τους «ροχιμπλάνκος» που φουλάρουν για… σεντόνι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 14.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442