
Με δωρεάν app θα αποζημιωθούν οι χρήστες Blackberry για το πρόσφατο «μπλακάουτ»
Η καναδική Research In Motion ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι θα προσφέρει δωρεάν εφαρμογές, συνολικής αξίας 100 ευρώ, σε όλους τους χρήστες Blackberry που επηρεάστηκαν από τη βλάβη στα συστήματά της την περασμένη εβδομάδα.
Η καναδική Research In Motion ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι θα προσφέρει δωρεάν εφαρμογές, συνολικής αξίας 100 ευρώ, σε όλους τους χρήστες Blackberry που επηρεάστηκαν από τη βλάβη στα συστήματά της την περασμένη εβδομάδα.
Εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν και να κατεβάσουν δωρεάν app από το ηλεκτρονικό κατάστημα Blackberry App World. H προσφορά ισχύει από τις 19 Οκτωβρίου για τέσσερις εβδομάδες.
Ειδικά στους εταιρικούς χρήστες, η RIM θα προσφέρει επίσης ένα μήνα δωρεάν τεχνικής υποστήριξης.
Όπως όμως σχολιάζει το Reuters, αναλυτές της αγοράς παραμένουν δύσπιστοι με το κατά πόσο η RIM θα μπορέσει να ανακτήσει τη χαμένη εμπιστοσύνη των επαγγελματιών που χρησιμοποιούν κινητά Blackberry.
To «μπλακάουτ» της περασμένης εβδομάδας επεκτάθηκε σε πέντε ηπείρους και άφησε εκατομμύρια χρήστες χωρίς υπηρεσίες γραπτών μηνυμάτων, email και πλοήγησης στο Διαδίκτυο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παρθένα, αγία ή πιστή σύζυγος; Το αίνιγμα του Ραφαήλ πίσω από τη «Νεαρή Γυναίκα με Μονόκερο»
- Πώς το μυαλό μας «διαβάζει» τα emojis
- Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ένοχη για επικίνδυνη οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών – Η ποινή
- Τελικά θα μας πάρει η Τεχνητή Νοημοσύνη τις δουλειές; – Το παράδειγμα με την Starbucks
- Δημοσκόπηση: Ένα «καράβι» σε λάθος… κατεύθυνση – Γιατί οι πολίτες νιώθουν αποκλεισμένοι
- Ελληνική οικονομία: Τα σενάρια για την κρίση στη Μέση Ανατολή και οι αντοχές του ΑΕΠ



