Συναυλία του Δημήτρη Παπαδημητρίου στο Ηρώδειο στις 3 Οκτωβρίου
Τραγούδια από τη μουσική διαδρομή του καταξιωμένου Έλληνα συνθέτη, Δημήτρη Παπαδημητρίου, θα ακουστούν στο Ηρώδειο στις 3 Οκτωβρίου με τις αυθεντικές φωνές όλων των ερμηνευτών του έργου του. Γ.Νταλάρας, Ελ.Αρβανιτάκη, Φ.Δάρρα, Π.Θαλασσινός, Μπ.Στόκας είναι μόνο μερικοί από τους καλλιτέχνες που θα δώσουν το «παρών» στη συναυλία.
Τραγούδια από τη μουσική διαδρομή του καταξιωμένου Έλληνα συνθέτη, Δημήτρη Παπαδημητρίου, θα ακουστούν στο Ηρώδειο στις 3 Οκτωβρίου με τις αυθεντικές φωνές όλων των ερμηνευτών του έργου του.
Στη συναυλία ο γνωστός συνθέτης θα παρουσιάσει ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα από τα τραγούδια του, ενώ ενδιάμεσα θα υπάρξουν μικρές γεύσεις από μελλοντικές του εκδόσεις.
Πολλοί είναι οι καλλιτέχνες που θα πάρουν μέρος στη συναυλία όπως οι: Γιώργος Νταλάρας, Δημήτρης Μητροπάνος, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Φωτεινή Δάρρα, Παντελής Θαλασσινός, Λυδία Κονιόρδου, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Αργύρης Μπακιρτζής, Μπάμπης Στόκας, Αρετή Κετιμέ και ο Γιώργος Φλωράκης.
Τους καλλιτέχνες θα πλαισιώνουν δώδεκα σολίστες και η Συμφωνική Ορχήστρα της Πάτρας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αγρότες: Μπλόκο και στις Μικροθήβες – Παρέκαμψαν τα ΜΑΤ και έκλεισαν την Εθνική Οδό – «Δεν κάνουμε βήμα πίσω»
- Νότια Αφρική: Ένοπλοι σκότωσαν 11 άτομα, ανάμεσά τους και ένα 3χρονο παιδί σε ξενώνα
- Ο Μάικλ Τζόρνταν σε νομική μάχη με τη NASCAR
- Άννα Βίσση: Η αποθεωτική πρεμιέρα για τα 10 χρόνια «Hotel Ερμού»
- Κακοκαιρία Byron: Ξεπέρασε τα 260 χιλιοστά το ύψος της βροχής στη Βλυχάδα Αττικής
- Αυστραλία: Οι αρχές καλούν χιλιάδες ανθρώπους να απομακρυνθούν από τα σπίτια τους λόγω πυρκαγιών




