Μετά από 127 χρόνια εκδίδεται το πρώτο μυθιστόρημα του Άρθουρ Κόναν Ντόιλ
Χρειάστηκε να περάσουν περισσότερα από 125 χρόνια για να κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία το πρώτο μυθιστόρημα του Άρθουρ Κόναν Ντόιλ. Ο δημιουργός του Σέρλοκ Χολμς έγραψε το βιβλίο «The Narrative of John Smith» ανάμεσα στο 1883 και το 1884. Ο Άρθουρ Κόναν Ντόιλ έστειλε το κείμενό του σε έναν εκδότη, ωστόσο, αυτό χάθηκε στο ταχυδρομείο. Στη συνέχεια ο συγγραφέας το ξαναέγραψε από μνήμης.
Χρειάστηκε να περάσουν περισσότερα από 125 χρόνια για να κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία το πρώτο μυθιστόρημα του Άρθουρ Κόναν Ντόιλ.
Ο δημιουργός του Σέρλοκ Χολμς έγραψε το βιβλίο «The Narrative of John Smith» ανάμεσα στο 1883 και το 1884.
Πρόκειται για τις αναμνήσεις ενός άνδρα που βρίσκεται καθηλωμένος στο δωμάτιό του, εξαιτίας της αρθρίτιδας από την οποία πάσχει.
Ο Άρθουρ Κόναν Ντόιλ έστειλε το κείμενό του σε έναν εκδότη, ωστόσο, αυτό χάθηκε στο ταχυδρομείο. Στη συνέχεια ο συγγραφέας το ξαναέγραψε από μνήμης.
Αν και συνέχισε, καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του, να δουλεύει σε αυτό και να χρησιμοποιεί τμήματά του σε άλλα γραπτά του, δεν το έστειλε ποτέ ξανά για έκδοση.
Τώρα, η Βρετανική Βιβλιοθήκη αποφάσισε να εκδώσει το μυθιστόρημα, μετά από την έγκριση του Ιδρύματος Κόναν Ντόιλ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνταγές: Η ομελέτα… αλλιώς
- Νομικό κενό από το…1871! – Γιατί οι Αμερικανοί πολίτες δυσκολεύονται να αγγίξουν νομικά την ICE
- Για πρώτη φορά βλέπουμε κάποιους από τους 200 εκτελεσθέντες κομμουνιστές της Καισαριανής
- Deals με Τραμπ – Δεν είναι πάντα… αυτό που φαίνεται
- Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ανοίγει την κάνουλα της ρευστότητας για τις κεντρικές τράπεζες
- Το πολεμικό ναυτικό της Γαλλίας κατέσχεσε τεράστιο φορτίο με κοκαΐνη στον Ειρηνικό




