Συναυλία του Μίκη Θεοδωράκη στο πρώην αεροδρόμιο Ελληνικού την Παρασκευή
Συναυλία στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού θα δώσει σήμερα, Παρασκευή η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Αντίστασης και Δημιουργίας ενάντια στην εκποίηση της δημόσιας περιουσίας. Η εκδήλωση με θέμα «Το Ελληνικό δεν πωλείται» θα ξεκινήσει στις 8 το βράδυ στον ανοιχτό χώρο του κτιρίου Ξιφασκίας με ομιλία του ίδιου του συνθέτη, Μ.Θεοδωράκη. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η συναυλία.
Συναυλία στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού θα δώσει σήμερα, Παρασκευή η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Αντίστασης και Δημιουργίας ενάντια στην εκποίηση της δημόσιας περιουσίας.
Η εκδήλωση με θέμα «Το Ελληνικό δεν πωλείται» θα ξεκινήσει στις 8 το βράδυ στον ανοιχτό χώρο του κτιρίου Ξιφασκίας στο αεροδρόμιο με ομιλία του ίδιου του συνθέτη, Μ.Θεοδωράκη.
Στη συνέχεια θα ακολουθήσει συναυλία με τους Δημήτρη Μπάση, Σοφία Παπάζογλου, Παναγιώτη Πετράκη και Κατερίνα Παπουτσάκη. Θα συμμετάσχουν επίσης ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και η Ντόρα Μπακοπούλου.
Η εκδήλωση γίνεται με τη στήριξη των δήμων Ελληνικού-Αργυρούπολης, Αλίμου και Γλυφάδας, οι οποίοι τάσσονται υπέρ της δημιουργίας Μητροπολιτικού Πάρκου στο χώρο του πρώην αεροδρομίου.
Το πρόγραμμα του φεστιβάλ περιλαμβάνει, επίσης, έκθεση 130 εικαστικών καλλιτεχνών που θα φιλοξενείται στο κτίριο Ξιφασκίας μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, καθώς και προβολές ταινιών, θεατρικά δρώμενα και δημόσιες συζητήσεις.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Ουκρανία έπληξε με drones εργοστάσιο κατασκευής πυραύλων στη Ρωσία, σε απόσταση 1.400 χλμ. από τα σύνορα
- Λίβανος: Τουλάχιστον 12 οι νεκροί από τα ισραηλινά πλήγματα – Θέτουν πλέον σε κίνδυνο την εύθραυστη εκεχειρία
- Παλαιό Φάληρο: Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων λόγω καθίζησης του οδοστρώματος
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Μπορώ να ζήσω χωρίς να είμαι Αρχιεπίσκοπος
- Learning Resources: Όταν τα παιχνίδια νικούν τους δασμούς Τραμπ
- ΕΕ: Επιπλέον 5 εκατ. δαπάνες για μεταφορά στελεχών

