
Πρωτιά στον όμιλο του Παγκοσμίου πόλο για την εθνική νέων
Την πρώτη θέση του Α' ομίλου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, που φιλοξενείται στο Βόλο, «σφράγισε» και τυπικά η εθνική ομάδα πόλο νέων ανδρών. Το συγκρότημα του Περικλή Δαμάσκου επιβλήθηκε εύκολα 16-4 του Πουέρτο Ρίκο και, ευνοούμενο στην ισοβαθμία με την Αυστραλία, κατέκτησε την πρωτιά και προκρίθηκε απευθείας στα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Την πρώτη θέση του Α’ ομίλου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, που φιλοξενείται στο Βόλο, «σφράγισε» και τυπικά η εθνική ομάδα πόλο νέων ανδρών. Το συγκρότημα του Περικλή Δαμάσκου επιβλήθηκε εύκολα 16-4 του Πουέρτο Ρίκο και, ευνοούμενο στην ισοβαθμία με την Αυστραλία, κατέκτησε την πρωτιά και προκρίθηκε απευθείας στα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Η ελληνική ομάδα έχει ρεπό την Πέμπτη και την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει πιθανότατα την Ουγγαρία (παίζει την Πέμπτη στο χιαστί με τη Βραζιλία), διεκδικώντας μία θέση στην τετράδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (31/3): Πού θα δείτε το Ουγγαρία-Ελλάδα και τους τελικούς των μπαράζ για Μουντιάλ
- Μεξικό: «Μέτρα διαμαρτυρίας» κατά των ΗΠΑ μετά τον θάνατο ενός ακόμα Μεξικανού που βρισκόταν υπό κράτηση της ICE
- Αυτοκρατορική αλαζονεία
- Δεύτερο φιλικό για την Εθνική ομάδα, κόντρα στην Ουγγαρία
- Πρίγκιπας Φίλιππος: Η άγνωστη διάγνωση με καρκίνο και η πίκρα της Ελισάβετ
- «Με τις… ευχές του Κλοπ, πάει για Ντιομαντέ η Λίβερπουλ»

