Οριστικά χωρίς Δέλλα στην Τιφλίδα η ΑΕΚ
Με 20 παίκτες θα ταξιδέψει αύριο, Τετάρτη (08.45) η αποστολή της ΑΕΚ για την Τιφλίδα. Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στον τραυματία Δέλλα. Αντίθετα στην αποστολή βρίσκονται τώρα οι Κοντοές, Γκερέιρο.
Με 20 παίκτες θα ταξιδέψει αύριο, Τετάρτη (08.45) η αποστολή της ΑΕΚ για την Τιφλίδα. Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στον τραυματία Δέλλα, ενώ άφησε εκτός τον Μπερνς (ετοιμάζεται να φύγει από την ΑΕΚ), αλλά και τον Νικόλτση τον οποίο είχε στην 18άδα του πρώτου αγώνα.
Αντίθετα στην αποστολή βρίσκονται τώρα οι Κοντοές, Γκερέιρο. Η αποστολή της ΑΕΚ λοιπόν είναι οι: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Γεωργέας, Μανωλάς, Κάλα, Χέλγκασον, Καράμπελας, Κοντοές, Μάκος, Καφές, Γκέντσογλου, Κλωναρίδης, Γκούντγιονσεν, Χοσέ Κάρλος, Γκερέιρο, Λαγός, Λεονάρντο, Μπέλεκ, Λυμπερόπουλος, Σιαλμάς.
Στην προπόνηση ο Τραϊανός Δέλλας συνέχισε το πρόγραμμα φυσιοθεραπείας, ο Μαυρουδής Μπουγαίδης έκανε ατομικό εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του Νίκου Πανταζή, ενώ κανονικά και σήμερα προπονήθηκαν οι υπό δοκιμήν μέσοι Αντρέου Μαγιοράλ και Φώντας Φέτσης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ισημερινός: Ανταλλαγή πληροφοριών με ευρωπαϊκό κέντρο για την καταπολέμηση των ναρκωτικών
- Ισχυρή ηλιακή καταιγίδα πλήττει τη Γη – Τι μπορεί να προκαλέσει
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ καθαιρεί τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησής του, εξοργισμένος για την «ανικανότητα» στελεχών
- Γροιλανδία: Την ανάγκη «σεβασμού της κυριαρχίας της» τονίζει η φον ντερ Λάιεν σε μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ
- Συρία: Τραμπ και Σάρα συζήτησαν για τις εγγυήσεις των δικαιωμάτων των Κούρδων
- Γουατεμάλα: 9ος αστυνομικός νεκρός από τα πυρά συμμοριών

