
Ανακοινώθηκε και τυπικά η αποδέσμευση του Ντιόπ από την ΑΕΚ
Την ανακοίνωση της αποδέσμευσης του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ. Η λύση του συμβολαίου του έγινε κοινή συναινέσει.
Την ανακοίνωση της αποδέσμευσης του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ. Η λύση του συμβολαίου του έγινε κοινή συναινέσει.
Η είδηση ήταν γνωστή εδώ και αρκετές μέρες, με τους δρόμους της ΑΕΚ και του Ντιόπ να χωρίζουν λόγω του σοβαρού οικογενειακού προβλήματος που αντιμετωπίζει ο Σενεγαλέζος.
Ο ίδιος ο παίκτης στις αρχές Αυγούστου είχε εκφράσει την λύπη του για την συγκεκριμένη εξέλιξη μέσα από ανακοίνωση του στο επίσημο site της ομάδας. Όπως είναι γνωστό, ο παίκτης δεν αξίωσε κανένα ποσό και στην ουσία δέχτηκε όλους τους όρους που έβαλε η διοίκηση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Papa Bouba Diop και του εύχεται κάθε επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- 22η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης – Ο πολιτισμός μας σε σελίδες
- Βαλένθια: Δύσκολα ο Πουέρτο στο Game 4, κυκλοφορεί με πατερίτσες (vid)
- Αυστρία: Πυροβολισμοί έξω από εστιατόριο – Τρεις νεκροί
- Fuel Pass: Mέχρι πότε μπορεί να εξαργυρωθεί τα πρατήρια
- Ο Κόσμος της Πρωτοπορίας. Πόλη, Φύση, Σύμπαν, Άνθρωπος
- Κιλιάν Εμπαπέ: Ο κόσμος της Ρεάλ μάζεψε 30 εκατομμύρια υπογραφές για να τον διώξει




