
Στη Δυναμό Δρέσδης ο Γιάννης Παπαδόπουλος
Σε συμφωνία με τη Δυναμό Δρέσδης ήρθε ο Γιάννης Παπαδόπουλος που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και υπέγραψε για συμβόλαιο διετούς διάρκειας. «Είναι ένας νεαρός ποδοσφαιριστής, που δίνει ενέργεια στην ομάδα και έχει λαμπρό μέλλον μπροστά του», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Ραλφ Λόοζε.
Σε συμφωνία με τη Δυναμό Δρέσδης ήρθε ο Γιάννης Παπαδόπουλος που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και υπέγραψε για συμβόλαιο διετούς διάρκειας.
«Νιώθω ευτυχής που ανήκω πλέον στη Δυναμό Δρέσδης. Για μένα είναι μία νέα εμπειρία να αγωνιστώ στην Ευρώπη, σε ένα νέο γήπεδο και με μία νέα ομάδα. Θα δώσω το 100% των δυνάμεών μου για την ομάδα και ελπίζω με τον τρόπο αυτό να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Η Δυναμό Δρέσδης έχει ένα πανέμορφο στάδιο και ξέρω πως είναι ένας σύλλογος με μεγάλη παράδοση και εξαιρετικούς οπαδούς», τόνισε ο Γιάννης Παπαδόπουλος.
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που αποκτήσαμε έναν νεαρό παίκτη, ο οποίος έχει ήδη μεγάλη εμπειρία. Με την προσθήκη του Γιάννη αυξάνεται ο ανταγωνισμός μεταξύ των παικτών της μεσαίας γραμμής», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής, Στέφεν Μέντσε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ρωσία: Χωρίς τεθωρακισμένα ή πυραύλους η φετινή παρέλαση για την Ημέρα της Νίκης – Φόβος για ουκρανική επίθεση
- Πήρε προθεσμία ο 89χρονος – Ο διάλογος του με τον εισαγγελέα
- AS: «Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Βλαχοδήμο»
- Ρόδος: Δικαστικό θρίλερ πίσω από την απόπειρα 45χρονου να ρίξει στον γκρεμό Ι.Χ. με την πρώην και το παιδί του
- Λονδίνο: Δύο τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι έξω από εβραϊκή συναγωγή – Συνελήφθη ύποπτος
- Θεσσαλονίκη: Νεαρός σε κατάσταση αμόκ πετάει αντικείμενα από το μπαλκόνι




