Στο «σφυρί» σπάνιο χειρόγραφο ανέκδοτου έργου της Τζέιν Όστεν
Το παλαιότερο διασωθέν χειρόγραφο έργου της Bρετανίδας συγγραφέως Τζέιν Όστεν πουλήθηκε την Πέμπτη σε δημοπρασία στο Λονδίνο στην τιμή του 1,6 εκατομμυρίου δολαρίων, ανακοίνωσε ο οίκος δημοπρασιών Sotheby's. Το χειρόγραφο του έργου της με τίτλο The Watsons φέρει πολλές διορθώσεις και χρονολογείται από το 1804.
Το παλαιότερο διασωθέν χειρόγραφο έργου της Bρετανίδας συγγραφέως Τζέιν Όστεν πουλήθηκε την Πέμπτη σε δημοπρασία στο Λονδίνο στην τιμή του 1,6 εκατομμυρίου δολαρίων, ανακοίνωσε ο οίκος δημοπρασιών Sotheby’s.
Το χειρόγραφο του έργου της με τίτλο The Watsons φέρει πολλές διορθώσεις και χρονολογείται από το 1804.
Το έργο αυτό δεν εκδόθηκε όσο ζούσε η συγγραφέας και, σύμφωνα με ειδικό του Sotheby’s, αποτελεί μία εντυπωσιακή ματιά τόσο του τρόπου γραφής της Όστεν, όσο και της εξέλιξής της σε μία από τις
σπουδαιότερες συγγραφείς της Βρετανίας,.
Η Τζέιν Όστεν έγινε παγκοσμίως γνωστή με τα έργα της Έμμα, Περηφάνια και Προκατάληψη, Λογική και Ευαισθησία και Πειθώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γερμανικό
- Ποια ελληνικά προϊόντα ξεχώρισαν στις διεθνείς αγορές [γραφήματα]
- Βιολάντα: Τραντάχτηκε χωριό 5 χιλιόμετρα μακριά – Στο «σημείο μηδέν» της φονικής έκρηξης εστιάζουν οι Αρχές
- Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε τον Γιάγκουσιτς
- Κατασκοπεία: Πώς στρατολογήθηκε ο σμήναρχος – Τα βιογραφικά στα social media και το ταξίδι στην Κίνα
- Φόρος τιμής στο ΣΕΦ για τα θύματα της «Θύρας 7» από τον Ολυμπιακό και τον Χάκετ (vids)
- Χιλιάδες κόσμου στην κηδεία του γιου του Μουαμάρ Καντάφι, Σαΐφ στη Λιβύη

