
Στην UEFA το εισαγγελικό πόρισμα
Η συμμετοχή του Ολυμπιακού Βόλου στα προκριματικά των ομίλων του Europa League ενδιαφέρει άμεσα την UEFA, η οποία έχει ζητήσει το εισαγγελικό πόρισμα και βρίσκεται ήδη στα γραφεία της, στη Νιόν της Ελβετίας.
Η συμμετοχή του Ολυμπιακού Βόλου στα προκριματικά των ομίλων του Europa League ενδιαφέρει άμεσα την UEFA, η οποία έχει ζητήσει το εισαγγελικό πόρισμα και σύμφωνα με την Sportday, βρίσκεται ήδη στα γραφεία της, στη Νιόν της Ελβετίας.
Η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία θα αποφασίσει αν οι Θεσσαλοί θα αγωνιστούν στις 14 Ιουλίου με το νικητή του ζευγαριού Ραντ-Τρε Πένε, στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa League.
Η UEFA είναι πιθανό να αποκλείσει την ελληνική ομάδα και η θέση της είτε να αναπληρωθεί από άλλη ομάδα της Σούπερ Λίγκας, είτε να θεωρηθεί ως αποκλεισμός.
Η συμμετοχή επίσης του Ολυμπιακού στο Champions League, από τη στιγμή που το όνομά του αναφέρεται στο εισαγγελικό πόρισμα, ενδεχομένως να οδηγήσει την UEFA στην εξέτασή της.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕΛ Novibet ο Παντελίδης
- ΟΤ Delphi Economic Forum XI – Εξάρχου (AKTOR): O Κάθετος Διάδρομος λύση για την ενεργειακή ασφάλεια της Ευρώπης
- Βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο καβγά μεταξύ δύο 19χρονων κοριτσιών στην Αγ. Βαρβάρα
- Βερολίνο: Έλουσαν με ντοματοχυμό τον Ρεζά Παχλαβί – Αφιλόξενο το Βερολίνο για τον γιο του σάχη του Ιράν
- Δεν είμαι υποχρεωμένος να σε βρω: Το τέλος της διαρκούς διαθεσιμότητας που μας έχει εξαντλήσει
- Στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με μυθική ανατροπή η Μαρία Πρεβολαράκη


