Μεγάλη ζήτηση για τα διαρκείας στον Ολυμπιακό
Ξεκίνησε την Τρίτη η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τους νέους κατόχους στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα των ανθρώπων του συλλόγου ήταν μεγαλύτερη του αναμενομένου. Μάλιστα όπως αναφέρεται αναμένεται να ξεπεραστεί ο στόχος των 16.000 διαρκείας.
Ξεκίνησε την Τρίτη η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τους νέους κατόχους στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα των ανθρώπων του συλλόγου ήταν μεγαλύτερη του αναμενομένου.
Χιλιάδες φίλοι του Ολυμπιακού έσπευσαν την Τρίτη στο στάδιο Καραϊσκάκη για να προμηθευτούν τα διαρκείας τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η ζήτηση ήταν πολύ μεγάλη και όπως ήταν φυσικό η εξέλιξη αυτή επέφερε πολλά χαμόγελα στους ανθρώπους της ΠΑΕ.
Θυμίζουμε ότι 10.500 παλαιοί κάτοχοι ανανέωσαν τα διαρκείας τους ενώ με τα νέα δεδομένα φαίνεται πως θα ξεπεραστεί ο στόχος των 16.000 διαρκείας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ζίβκοβιτς: «Δώσαμε τα πάντα και κερδίσαμε»
- Αυστρία: Σε εξέλιξη η δίκη του αξιωματικού των μυστικών υπηρεσιών που κατηγορείται για ρωσική κατασκοπεία
- Βέλγιο: Έξι τραυματίες στην Αμβέρσα σε επίθεση με μαχαίρι – Οι δύο σε κρίσιμη κατάσταση
- Mασκ: Ντεμπούτο στο Νταβός υποσχόμενος ρομπότ για όλους
- Πάρις Χίλτον: Λαμπερή μαζί με τα 2 παιδιά της και τον σύζυγό της στην πρεμιέρα του νέου ντοκιμαντέρ της
- Αλβανία: Το κοινοβούλιο ενέκρινε τη συμμετοχή της χώρας στο «Συμβούλιο Ειρήνης» για τη Γάζα


