Πρώτη συνάντηση στην ΠΑΕ Ηρακλής με νέο ηγέτη τον Χατζηπαναγή
Πολύωρη συζήτηση εφ' όλης της ύλης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στα γραφεία της Μίκρας μεταξύ της συντονιστικής επιτροπής που αναλαμβάνει δράση, του Ερασιτέχνη και της απερχόμενης διοίκησης. Αντικείμενο συζήτησης δεν ήταν άλλο από τον συντονισμό των κινήσεων για το τεράστιο θέμα της αδειοδότησης.
Πολύωρη συζήτηση εφ’ όλης της ύλης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στα γραφεία της Μίκρας μεταξύ της συντονιστικής επιτροπής που αναλαμβάνει δράση, του Ερασιτέχνη και της απερχόμενης διοίκησης.
Μάλιστα, για τις επαφές που έγιναν η ΠΑΕ, του Γηραιού ενημέρωσε πως: «Στα Γραφεία της ΠΑΕ στην Μίκρα πραγματοποιήθηκε σήμερα, Σάββατο 14/05, πολύωρη και ευρεία σύσκεψη, παρουσία επωνύμων Ηρακλειδέων, γνωστών παραγόντων του Κυανόλευκου χώρου και εκπροσώπων του Γυμναστικού Συλλόγου, με αντικείμενο τον καλύτερο δυνατό συντονισμό των κινήσεων, για το τεράστιο θέμα της αδειοδότησης».
Όσο για τη νέα διοικούσα επιτροπή, εκτός απροόπτου θα αποτελείται εκτός του «Βάσια» από τους Σ.Κωφίδη, Λ.Παπαϊωάννου, Μ.Τουμπόγλου, Ν.Φιλιππιάδη, Δ.Ποντίκη, Δ. Μαργαρίτη, Δ.Λιακάκο, Ν.Αρταβάνη, Α.Αδαμίδη, Ν.Υψηλάντη, Κ.Αϊδινίου, Θ.Πατέλη. Η επιτροπή αυτή αναμένεται να ζητήσει το «χρίσμα» απ’ το αρμόδιο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης τη Δευτέρα και να αναλάβει άμεσα καθήκοντα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ευρώπη: Ο Τσίπρας έβαλε το δίλημμα: Με τον Μερτς ή με τον Σάντσεθ
- Αλεξάνδρεια: Λύκοι κάνουν βόλτα έξω από σπίτια – Βίντεο ντοκουμέντο
- Παραίτηση – βόμβα της επικεφαλής της OpenAI Robotic – Ο ρόλος του Πενταγώνου
- ΑΟ Θύρας – Πανιώνιος Betsson 1-3: Οι «κυανέρυθρες» σήκωσαν το πρώτο Κύπελλο της ιστορίας τους (vids)
- Μουκουντί: «Είναι σημαντική η νίκη, ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο κόντρα στην ΑΕΛ»
- Νιουκάστλ – Μάντσεστερ Σίτι 1-3: Ο Μαρμούς «έστειλε» τους «Πολίτες» στους «8» του FA Cup

