Ικανοποιημένος ο Βαλβέρδε, ραντεβού Μαθία-Πάρντο την Παρασκευή
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε λίγο πριν αναχωρήσει κατευθείαν για την πατρίδα του, αναφέρθηκε στην παρουσία του Ολυμπιακού στην Κύπρο, τονίζοντας ότι ο απολογισμός ήταν θετικός. Την Παρασκευή το ραντεβού Πάρντο-Μαθία για την ανανέωση του συμβολαίου του πρώτου. Κι αν για τον Πάρντο το μέλλον του διαγράφεται ερυθρόλευκο, για τους Ραούλ Μπράβο και Ζαϊρί τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε λίγο πριν αναχωρήσει κατευθείαν για την πατρίδα του, αναφέρθηκε στην παρουσία του Ολυμπιακού στην Κύπρο, τονίζοντας ότι ο απολογισμός ήταν θετικός. Την Παρασκευή το ραντεβού Πάρντο-Μαθία για την ανανέωση του συμβολαίου του πρώτου.
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού δεν θα επιστρέψει από την Μεγαλόνησο, στην Ελλάδα, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Αντίθετα θα μεταβεί στην Ισπανία. Πριν «πετάξει» όμως για την πατρίδα του, αναφέρθηκε σους φιλικούς αγώνες του Ολυμπιακού στην Κύπρο:
«Περάσαμε μερικές εβδομάδες χωρίς να έχουμε κίνητρο. Για εμάς ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς δεν είχαμε τόσους αγώνες στα πόδια μας ενώ ο αντίπαλός μας έχει το Κύπελλο.
Ήταν μία δυνατή προπόνηση. Προς το τέλος του αγώνα όμως κάναμε καλή δουλειά και μείναμε ικανοποιημένοι. Είναι πιθανό να πάρουμε μαζί μας ορισμένους παίκτες από αυτούς που ήταν φέτος δανεικοί στην προετοιμασία. Όσο για ποδοσφαιριστές που ήταν στην Football League μένει ακόμα πολύς χρόνος για την προετοιμασία. Θα δούμε».
Για την παραμονή του Κέβιν Μιραλάς ο Ερνέστο Βαλβέρδε είπε τα εξής: «Είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς. Είναι σημαντικό που έμεινε. Είμαστε ευχαριστημένοι γι’ αυτό».
Με τη σειρά του ο Μάρκο Πάντελιτς δήλωσε: «Δεν παίξαμε κανένα ματς για τρεις εβδομάδες. Ήταν μια πολύ καλή προπόνηση που ήρθαμε να κάνουμε φιλικά εδώ κόντα στους φίλους μας. Ήταν και ευκαιρία για τον κόσμο να μας δει. Αυτό ήταν και το πρώτο μας μέλημα. Γι αυτό ήρθαμε εδώ για να μας δει ο κόσμος που δεν έχει την ευκαιρία να μας δει κάθε εβδομάδα. Νομίζω ότι είναι πολύ ευχαριστημένοι που ήρθαμε».
Ραντεβού με Πάρντο, διαφορά με Ραούλ Μπράβο και Ζαϊρί
Στο μεταξύ ο Ούρκο Πάρντο θα έχει την Παρασκευή, συνάντηση με τον νέο τεχνικό διευθυντή, του Ολυμπιακού, Εδουάρδο Μαθία. Ο Μαθία θα του ανακοινώσει την προσφορά των Ερυθρόλευκων και αν ο Βέλγος πορτιέρο την αποδεχθεί, τότε θα συνεχίσει την καριέρα του στο λιμάνι. Σε αντίθετη περίπτωση θα αναζητήσει αλλού την τύχη του. Οι πιθανότητες πάντως ο Πάρντο να παραμείνει στους πρωταθλητές είναι επικρατέστερες, καθώς τόσο ο ίδιος όσο και ο ατζέντης του έχουν εκλογικεύσει τις απαιτήσεις τους.
Κι αν για τον Πάρντο το μέλλον του διαγράφεται ερυθρόλευκο, για τους Ραούλ Μπράβο και Ζαϊρί τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Ο Ισπανός δείχνει να μην συμβιβάζεται με την μείωση που του προτείνουν από τον Ολυμπιακό και ως εκ τούτου το καλοκαίρι πιθανότατα θα ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Κάτι παρόμοιο θα επιχειρήσει μάλλον και ο Μαροκινός εξτρέμ, που δεν ήταν καλός στην Κύπρο, κάτι που δεν άρεσε στον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος ξέρει ότι στη συγκεκριμένη θέση θα έχει τη νέα σεζόν και τον Χαβίτο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- NBA: Νέα ήττα για τους Μπακς (124-112), σημαντικές νίκες για Μάβερικς (122-109) και Τίμπεργουλβς (109-106)
- Ζάκυνθος: Συγκλονίζει ο πατέρας του παιδιού που κατασπαράχθηκε από το πιτμπουλ – «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»
- Ενισχύσεις: Ποια ποσά ισχυρίζεται η κυβέρνηση ότι κατέβαλε στους αγρότες [πίνακες]
- Η επιστήμη έχει την απάντηση στο δίλημμα «τσάι ή καφές»
- Συνταξιοδότηση: Σε συνεχή άνοδο οι νέες αιτήσεις απονομής συντάξεων
- Ευλογιά προβάτων: Νοσηλεύεται με συμπτώματα εγκεφαλικού ο κτηνοτρόφος που αποχαιρέτησε με λυγμούς 450 πρόβατα



