Εκτεταμένες υλικές ζημιές υπέστη ο σύνδεσμος φιλάθλων του ΠΑΟΚ στην Αθήνα, καθώς τα μεσάνυχτα άγνωστοι αφού πρώτα τον διέρρηξαν, έριξαν εύφλεκτο υλικό στα γραφεία του, με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά. Ζημιές υπέστη και ο περιβάλλοντας χώρος, όπου βρίσκεται ο Πανελλήνιος Σ.Φ. ΠΑΟΚ. Η πυροσβεστική λίγο αργότερα κατάφερε να σβήσει την φωτιά, με την αστυνομία να αναζητεί τους δράστες.
Μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τη Λιόν με 4-2, Λουτσέσκου και Γιακουμάκης στάθηκαν στους οπαδούς του ΠΑΟΚ που χάθηκαν στο τραγικό δυστύχημα της Ρουμανίας και τόνισαν ότι δικέφαλος αγωνίστηκε για αυτούς.
Παρά την ήττα του ΠΑΟΚ από τη Λιόν με 4-2 και την ισοπαλία του Παναθηναϊκού απέναντι στη Ρόμα με 1-1, η Ελλάδα παραμένει στην 11η θέση της βαθμολογίας της UEFA.