Εκτεταμένες υλικές ζημιές υπέστη ο σύνδεσμος φιλάθλων του ΠΑΟΚ στην Αθήνα, καθώς τα μεσάνυχτα άγνωστοι αφού πρώτα τον διέρρηξαν, έριξαν εύφλεκτο υλικό στα γραφεία του, με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά. Ζημιές υπέστη και ο περιβάλλοντας χώρος, όπου βρίσκεται ο Πανελλήνιος Σ.Φ. ΠΑΟΚ. Η πυροσβεστική λίγο αργότερα κατάφερε να σβήσει την φωτιά, με την αστυνομία να αναζητεί τους δράστες.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Ονειρικός Νετζήπογλου πραγματοποίησε το κορυφαίο παιχνίδι της καριέρας του και ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα με τη Μύκονο Betsson (109-83) για το 22/22 στη Stoiximan GBL
O Όμηρος Νετζήπογλου κάθε φορά που αγωνίζεται αρπάζει την… ευκαιρία από τα μαλλιά. Ο Έλληνας γκαρντ έκανε ρεκόρ καριέρας με τον Ολυμπιακό βάζοντας 17 πόντους με μόλις 12 λεπτά.