Λευκό το απουσιολόγιο του Ομπράντοβιτς
Στο παρκέ επέστρεψαν τη Δευτέρα του Πάσχα 25/04 οι μπασκετμπολίστες του Παναθηναϊκού και έπιασαν δουλειά για την αναμέτρηση της Πέμπτης 28/04 με το Περιστέρι στο ΟΑΚΑ. Το θετικό για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ότι πλέον το απουσιολόγιο είναι λευκό, καθώς σε κανονικούς ρυθμούς προπονούνται οι Ντρου Νίκολας και Μάικ Μπατίστ. Το «πράσινο» ενδιαφέρον επιβεβαίωσε ο Ιλιέφσκι.
Στο παρκέ επέστρεψαν τη Δευτέρα του Πάσχα 25/04 οι μπασκετμπολίστες του Παναθηναϊκού και έπιασαν δουλειά για την αναμέτρηση της Πέμπτης 28/04 με το Περιστέρι στο ΟΑΚΑ.
Το θετικό για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ότι πλέον το απουσιολόγιο είναι λευκό, καθώς σε κανονικούς ρυθμούς προπονούνται οι Ντρου Νίκολας και Μάικ Μπατίστ.
Στο μεταξύ, ο Γιώργος Μπόγρης φρόντισε να «γλυκάνει» συμπαίκτες και προπονητικό τιμ λόγω της ονομαστικής του γιορτής.
«Με θέλει ο Παναθηναϊκός»
Ο Βλάντο Ιλιέφσκι έχει ακουστεί αρκετές φορές τους τελευταίους μήνες ως πιθανός μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού και πλέον ήρθε και ο ίδιος να επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον των Πρασίνων.
«Ξέρω πως ο Παναθηναϊκός έκανε το Φεβρουάριο μία πρόταση που απορρίφθηκε. Αυτό είναι όλο. Όσο για την επόμενη σεζόν… Ξέρω πως η ελληνική ομάδα ενδιαφέρεται, αλλά δεν ξέρω αν θα γίνει κάτι. Εγώ θέλω να μείνω στην Ολίμπια», δήλωσε ο 31χρονος γκαρντ, που έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές χρονιές με την ομάδα της Σλοβενίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αρκάς: Η καλημέρα της Κυριακής
- Ινδία: Μεγαλώνει η μακάβρια λίστα των θυμάτων από τη φωτιά στο νυχτερινό κέντρο – Τουλάχιστον 25 νεκροί
- Δεν σηκώνουν κεφάλι οι Μπακς (124-112) – Όλα τα αποτελέσματα στο NBA
- Ζάκυνθος: Συγκλονίζει ο πατέρας του παιδιού που κατασπαράχθηκε από το πιτμπουλ – «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»
- Ενισχύσεις: Ποια ποσά ισχυρίζεται η κυβέρνηση ότι κατέβαλε στους αγρότες [πίνακες]
- Η επιστήμη έχει την απάντηση στο δίλημμα «τσάι ή καφές»

