ΠΑΟ… χωρίς Πετρόπουλο και Νίνη με τον Αστέρα
Προβλήματα τραυματισμών προέκυψαν για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα ενόψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης. Στην προπόνηση της Τρίτης οι Σωτήρης Νίνης και Αντώνης Πετρόπουλος υπέστησαν τράβηγμα και θα μείνουν εκτός δράσης για μια εβδομάδα και δέκα ημέρες αντίστοιχα.
Κύρκος Βαγγέλης
Προβλήματα τραυματισμών προέκυψαν για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα ενόψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης. Στην προπόνηση της Τρίτης (05/04) οι Σωτήρης Νίνης και Αντώνης Πετρόπουλος υπέστησαν τράβηγμα και θα μείνουν εκτός δράσης για μια εβδομάδα και δέκα ημέρες αντίστοιχα.
Το… μενού στις εγκαταστάσεις της Παιανίας περιελάμβανε αρχικά ζέσταμα, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες επιδόθηκαν σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ακολούθως έπαιξαν δίτερμα. Στο σημείο αυτό οι ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι συνέχισαν παίζοντας δίτερμα σε μικρό χώρο.
Πέραν από τα προβλήματα των Νίνη και Πετρόπουλου, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Λάζαρος Χριστοδουλόπολος (ενοχλήσεις στον δεξί γλουτό) και Λουίς Γκαρσία, ενώ ο Νίκος Σπυρόπουλος υποβλήθηκε σε θεραπεία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.exedrasports.gr
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης
- Συνταγές: Φακές σούπα
- Κρίσιμη η κατάσταση στη Χιλή από τις φονικές πυρκαγιές – Πολλοί νεκροί, δάση και ολόκληρες πόλεις έγιναν στάχτη
- Νέα 48ωρη απεργία από τους οδηγούς ταξί – Τα αιτήματά τους
- Ύπνος: Πόσο καλό μας κάνουν οι 8 ώρες κάθε βράδυ;
- Καιρός: Νεφώσεις με χιονόνερο, χιόνια και θυελλώδεις ανέμους- Περαιτέρω επιδείνωση από Τετάρτη

