«Ήμουν η διαφήμιση της κάνναβης» παραδέχεται ο Τζορτζ Μάικλ
Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο διάσημος Βρετανός τραγουδιστής Τζορτζ Μάικλ, μιλώντας για πρώτη φορά για τις περιπέτειές του με τη δικαιοσύνη. «Ήταν μοιραίο να καταλήξω στη φυλακή, μου άξιζε» είπε σε συνέντευξή του στο Radio 2 του BBC, χωρίς να διστάσει να χαρακτηρίσει τον εαυτό του «διαφήμιση της κάνναβης».
Ανδίρα Άννα
Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο διάσημος Βρετανός τραγουδιστής Τζορτζ Μάικλ, μιλώντας για πρώτη φορά για τις περιπέτειές του με τη δικαιοσύνη. «Ήταν μοιραίο να καταλήξω στη φυλακή, μου άξιζε» είπε σε συνέντευξή του στο Radio 2 του BBC, χωρίς να διστάσει να χαρακτηρίσει τον εαυτό του «διαφήμιση της κάνναβης».
Ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος έχει απασχολήσει κατά καιρούς τις αρχές, καταδικάστηκε το περασμένο φθινόπωρο επειδή οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών και φυλακίστηκε για τέσσερις εβδομάδες.
Στη συνέντευξη που έδωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του BBC, ο Τζορτζ Μάικλ παραδέχθηκε ότι ήταν μοιραίο να καταλήξει κάποια στιγμή στη φυλακή και υποστήριξε ότι «ντρέπεται» για τις πράξεις του.
Είπε, μάλιστα, πως αυτό το διάστημα παρακολουθεί πρόγραμμα αποτοξίνωσης, ενώ δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον εαυτό του «διαφήμιση της κάνναβης».
Ο Τζορτζ Μάικλ είχε συλληφθεί και το 2007 με την κατηγορία της οδήγησης υπό την επήρεια ουσιών. «Αισθάνομαι ντροπή… Ένιωθα ότι έπρεπε να πληρώσω. Πήγα φυλακή, πλήρωσα» δήλωσε.
Διέψευσε, όμως, τις πληροφορίες ότι η ψυχολογική του κατάσταση ήταν κακή όσο διάστημα παρέμεινε στη φυλακή. «Καταλαβαίνω ότι για πολλούς αυτή η εμπειρία φαντάζει φρικτή. Όμως δέχεσαι πιο εύκολα την τιμωρία όταν γνωρίζεις ότι σου αξίζει. Και εγώ το ήξερα» δήλωσε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ποιος διαιτητής ορίστηκε από την UEFA για το Καϊράτ – Ολυμπιακός
- Η διπλή ζωή της «Ketamine Queen»: Τι αποκαλύπτει το BBC για την Τζασβίν Σάνγκα και τον θάνατο του Μάθιου Πέρι
- Ρουμανία: Σοκαριστικό τροχαίο – Οδηγός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και «απογειώθηκε»
- Ολυμπιακός: Χωρίς εκπλήξεις στην Αστάνα – Η αποστολή για το ματς με την Καϊράτ (pic)
- Κρήτη: Τι εξετάζουν οι Αρχές για την τραγωδία με τους 18 μετανάστες, μεταξύ των οποίων και παιδιά
- Μητσοτάκης: Μαστίγιο και καρότο στους αγρότες – «Ακραίες μορφές διαμαρτυρίας» τα μπλόκα, χρήματα με το σταγονόμετρο


