Νέο σοκ στην Αργεντινή με νεκρό οπαδό σε επεισόδια
Σοκ στον χώρο του διεθνούς ποδοσφαίρου προκαλεί ένα ακόμη τραγικό επεισόδιο με νεκρό φίλαθλο στην Αργεντινή κατά τη διάρκεια βίαιων συμπλοκών. Πρόκειται για τον 29χρονο Ντιέγκο Μάλκοβιτς, οπαδό της Νιούελς Ολντ Μπόις, ο οποίος κατά τη διάρκεια επεισοδίων με φίλους της Ροζάριο δέχτηκε μία σφαίρα στο κεφάλι!
Ρουμανέας Αναστάσης Παναγιώτης
Aκόμα ένα όνομα προστέθηκε στον μακρύ κατάλογο των ατόμων που χάνουν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια βίαιων συμπλοκών στην Αργεντινή. Πρόκειται για τον 29χρονο Ντιέγκο Μάλκοβιτς, οπαδό της Νιούελς Ολντ Μπόις , ο οποίος κατά τη διάρκεια επεισοδίων με φίλους της Ροζάριο δέχτηκε μία σφαίρα στο κεφάλι.
Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας ένας αστυνομικός που βρισκόταν στον τόπο των αναταραχών πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον Μάλκοβιτς.
Οι ακριβείς συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν το περιστατικό δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί και αναμένεται να διεξαχθεί έρευνα. Να σημειωθεί ότι ο θάνατος του Μάλκοβιτς ήταν ο 251ος που προήλθε από εκδηλώσεις βίας στο ποδοσφαιρο της Αργεντινής από το 1924 μέχρι σήμερα, σύμφωνα με τη στατιστική υπηρεσία «Salvemos al Futbol».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κυριακή της Ορθοδοξίας: Ο Θρίαμβος των Εικόνων, το νόημα της ημέρας και ποιοι γιορτάζουν σήμερα
- Συνταγή: Δύο γλυκά που θα σας φτιάξουν τη μέρα
- Εκδίκηση για τον θάνατο του Χαμενεΐ υπόσχεται το Ιράν – Για νέα πιο σφοδρά χτυπήματα απειλεί ο Τραμπ
- Αλί Χαμενεΐ: Ο λάτρης του Τολστόι και του Στάινμπεκ που έγινε αγιατολάχ
- «Επική οργή» ΗΠΑ και Ισραήλ κατά του θεοκρατικού Ιράν – Ένας πόλεμος, πολλά ερωτήματα
- Εκτέλεση στην Καισαριανή: Φως στα… μυστικά των δημοπρασιών




